28 okt 2011

BEAUTY NIEUWS | OLAZ & MAX FACTOR

Vorige week was ik aanwezig op een leuk event waarbij er beauty nieuws gemeld werd over twee bekende merken namelijk Olaz (verzorgingsmerk) en Max Factor (make up merk).


Olaz is wereldwijd bekend en koplopper op gebied van huidverzorging. Vanaf 1 december 2011 zal overal (alle supermarkten, en drogisterijen) in België Olaz te koop zijn. Voor Vlaanderen zal Francesca Vanthielen het tv gezicht worden voor de reclame campagne. Terwijl in Wallonië het uithangbord Armelle Gysen is, en deze taak op zich neemt. Olaz lanceert een compleet vernieuwd gamma waarbij ze werken met boutiques. Afhankelijk van jouw persoonlijk nood zal je een aangepast gamma (boutique) terug vinden. Maar op het Olaz Total Effects gamma zijn alle ogen gericht. Zeven tekenen van veroudering wordt in 1 product omvat. Over diverse boutiques en het complete Total Effects gamma komt nog een uitgebreid apart artikel over.



We kregen de mogelijkheid via een interactieve workshop de producten van Olaz te leren kennen



Maar niet alleen Olaz had groot nieuws, ook Max Factor zal vanaf 1 november 2011 overal te koop zijn. Ze hebben niet meteen nieuwe producten die ze lanceren, maar de Lipfinity Lip Tint is het eerste product dat in een grootse campagne gelanceerd wordt. Dit zijn als het ware stiften doordrongen met een op watergebaseerde kleurstof die onmiddelijk in de lippen doordringt. En langhoudend werkt. Dit allemaal zonder vlekken of sporen.


Alex Valverde toont ons een "Retro Chic" make up look

En dan was het aan ons.

de promo picture voor de campagne Lipfinity Lip Tint

Mocht je toch al benieuwd zijn naar deze Lipfinity Lip Tint kan ik je zeker aanrader de tutorial hieronder te bekijken. In beeld zal je Max Factor's visagist, Alex Valverde, aan het werk kunnen zien. Hij creert een "Retro Chic" make up look. Het filmpje (tweetaling Frans-Nederlands) is vrij lang, maar er worden leuke tips gegeven mbt de Max Factor producten.


Wat denk je ervan? Is zo'n "Retro Chic" look iets voor jou?

4 opmerkingen:

  1. Ik vind het wel leuk staan zo'n rode lippen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @Valley Doll, het is een beetje wennen maar ik vind rode lippen ook wel iets hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Iedereen heeft een ander soort rood dat het best past. Het is soms wel lastig op de juiste tint van rood te vinden, maar eenmaal je hem gevonden hebt staat het echt super leuk. Je lippen lijken er ook groter mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk artikel! Ik hou van rode lippen maar ik kwam thuis van de persvoorstelling en mij zus viel bijna van haar stoel hahaha

    BeantwoordenVerwijderen