20 okt. 2011

LOOK: SLEEK OH SO SPECIAL PALET

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd op een persevent en voor deze gelegenheid maakte ik gebruik voor mijn Oh So Special oogschaduwpalet. Wat je trouwens in mijn beauty favorieten van de maand september van naderbij kan bekijken.Voor de look gebruikte ik de volgende kleuren (Oh So Special - Sleek): bewegend ooglid Gift Basket, Wrapped Up in de crease en Noir in de buitenste ooghoek. Als highlighter gebruikte ik Bow. De mascara en eyeliner zijn van Gosh.


Verder gebruikte ik een foundation en concealer van MAC. Mijn blush is eveneens van Sleek in de kleur Suede (Nude collection). En een prachtige lipgloss van Golden Rose die je binnenkort nog ziet voorbij komen op Beauty Treasures.

En natuurlijk even inzoomen op het kapsel. Voor een leuk persevent mag het wel wat feestelijker, vandaar een opgestoken kapsel. Ik hoop dat ik dit weekend even de tijd vind om een tutorial hiervan op te nemen. Want dit is nog simpeler dan de telsom 1+1.

Wie wil graag een tutorial van het kapsel?

10 opmerkingen:

 1. Mooie look heb je gemaakt! Staat je goed (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil zeker een tutorial van het kapsel!!! Zeer mooie look trouwens! Heb het palette al een tijd liggen, maar amper gebruikt.. Nu ga ik het meteen bovenhalen =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je look is mooi maar je haar is praaachtiggg !! Ik ben jaloers op je pony, zoo mooi :d !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie look en ja, tutorial van het kapsel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je ziet er fantastisch uit! Je make-up en haar echt helemaal top! Ja ik wil ook graag een tutorial van het kapsel want het is echt prachtig gedaan. Ik hoop dat het niet al te ingewikkeld is anders krijg ik het echt niet voor elkaar ;-) maar ik ben dus wel benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Deb, ik beloof het je ;-) het gaat simpel zijn! Ik ga me dit weekend er voor in zetten om er een tutorial van te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook wel benieuwd naar een tutorial van je haar! En prachtige look!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je haar is echt zo leuk opgestoken, het viel mij meteen op, haha! Je huid is ook zo smooth, echt gorgeous. De look past er ook mooi bij. :)

  BeantwoordenVerwijderen