19 okt 2011

ESSIE WINTERCOLLECTIE COCKTAIL BLING

Afgelopen maandag vond de persrelease plaats van het vernieuwde Essie borsteltje. Als je ooit al eens een Essie nagellak gebruikt hebt, weet je dat Essie een heel fijn penseeltje heeft. Het lakt niet altijd even praktisch, maar daar zal vanaf nu verandering in komen. Het vernieuwde borsteltje zal breder zijn, waardoor je makkelijk de "drie strepen techniek" kan toepassen.


Verder is er inmiddels al nieuws omtrent de Essie wintercollectie Cocktail Bling die vanaf november in de winkels te koop zal zijn. Met deze kleuren kom je vast en zeker in de feest stemming. Ideaal voor de aankomende feestdagen. Feestelijke kleuren met een moderne twist. Waarbij er een ode is aan de glans van edelstenen en edele metalen.

Het winterpalet bestaat uit zes tinten.


Bobbing for Baubles

Brooch the Project
 
Cocktail Bling


School of Hard Rocks

Size matters



Bangle Jangle



Laat je nagellak glanzen met de Essie Let it Shine topcoat. Breng om de andere dag een nieuwe laagje aan zodat je nagels op en top blijven.

Ik ben alvast heel erg benieuwd naar Bobbing for Baubles!

Te koop vanaf november 2011, prijs per stuk 10,99 euro. Te koop oa bij drogisterij DI en Ici Paris XL.
Uiteraard blijft Essie ook nog altijd te koop bij nailsalons en schoonheidsinstituten.
Is dit een collectie waar jij naar uitkijkt?

6 opmerkingen:

  1. Mooie kleurtjes! Vooral die laatste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooie kleuren allemaal, vooral de rode en de groene ! Ik ben al benieuwd naar de kleuren die bij Di en IPXL te koop zullen zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De collectie zegt me niet veel maar dat Essie wat meer naar België komt is altijd leuk, ik heb er nog geen enkel lakje van dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie kleuren ! Ik vind size matters echt mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen