4 okt 2019

VLOG KERST SPULLEN, SOTHYS SCHOONHEIDSBEHANDELING EN NETFLIX

Tegenwoordig zijn vlog videos de nieuwe vorm van tv kijken. Of die indruk heb ik toch. Zelf kijk ik weinig gewone tv, maar wel veel Netflix en Youtube. Ik waagde mezelf nog eens een keer aan een vlog. Waarbij ik je meeneem naar de schoonheidsspecialiste, een Kerst spullen haul in september en ik ontdekte dat er een vierde seizoen op Netflix staat van een leuke serie! Kijk je mee?

vlog


 
Zin in meer filmpjes? Vergeet je dan zeker niet (gratis) te abonneren op mijn Youtube kanaal.

Kort nog wat meer info over de Sothys seizoensbehandeling. Het is soort limited edition verzorging die je kan laten uitvoeren bij een Sothys schoonheidsinstituut. De behandeling loopt zolang de voorraad strekt. Voor het najaar is de behandeling gebaseerd op mango en kokosnoot. Een cocktail rijk aan mineralen om de huid te boosten na de zomer en voor te bereiden op het koude weer buiten en de warme temperaturen binnen. Mango staat gekend voor zijn verzachtende werking terwijl kokosnoot een voedende en herstellende werking heeft. In principe een behandeling die geschikt is voor quasi iedereen. Het resultaat na de behandeling is hoofdzakelijk de huid voorzien van nieuwe zuurstof, energie en éclat.


Sothys seizoensbehandeling
Dit zijn de cabine producten niet de verkoopsproducten

De seizoensbehandeling bestaat uit 

  • een make up verwijdering
  • een gommage om de dode huidcellen te verwijderen 
  • een ontspannende modellerende massage
  • een ondermasker op basis van zuurstof waarop een alginaat masker aangebracht wordt
  • aanbrengen van een dagverzorging
Sothys seizoensbehandeling

Het is korte behandeling van 45 minuten. Afhankelijk van de schoonheidsspecialiste kan ze extra tijd spenderen aan de gommage en de massage. Mijn behandeling duurde ongeveer 75 minuten zonder epilatie van wenkbrauwen of bovenlip. 

Wat vond ik van de Sothys seizoensbehandeling?

Ik vond het een aangename, ontspannende behandeling met een klassieke opbouw. Sothys is een A-merk op gebied van professionele skincare en bestaat al sinds 1966. Gerenommeerd en gekend onder het grote publiek. Zelf heb ik al diverse Sothys producten gebruikt en getest. Toch was het de eerste keer dat ik voor een behandeling ging. De seizoensbehandeling was voor mij een fijne ontspanning en relaxerende behandeling. Minder een intensieve huidverbeterende behandeling. Persoonlijk vond ik het jammer dat er geen epilatie tot de behandeling behoorde, maar dit zal wellicht per schoonheidssalon variëren. De geur van de producten was heerlijk. Fruitig maar niet mierzoet. Na de behandeling merkte ik éclat en de nodige hydratatie op. De richtprijs voor deze behandeling is 65 euro. Een gangbare prijs voor een instituut behandeling. Dit vind ik dik oké. 


Sothys seizoensbehandeling

Als je helemaal verknocht bent aan de geur, kan je thuis heerlijk verder de producten gebruiken want de gommage masque 2-in-1 is te koop in verkoopproduct. Het is een gelaatscrub die tevens fungeert als flash masker. Een duo van lipscrub en lipbalsem speciaal voor het najaar en een verzorgende lichaamsolie met mango en kokosnoot.


Houd jij van naar de schoonheidsspecialiste te gaan? En zou jij de seizoensbehandeling zelf willen uitproberen?

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples

2 opmerkingen:

  1. Ik vond je video heel fijn om naar te zien. Alexia is echt wel een heel brave en is al groot geworden. Erg leuk om naar te kijken. Ik vind een relaxerende behandeling ook wel erg fijn vooral in de winter en zo een seizoensbehandeling komt dan ook goed van pas. Ideaal om je te laten verwennen en te relaxen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja als je houdt van pure ontspanning, dan is dit ook zeker iets voor jou.

      Verwijderen