7 mrt. 2019

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES FEBRUARI 2019

Het zal je misschien niet ontgaan zijn, maar er komen sinds 2019 beduidend minder blogposts online. Het is gewoon ontzettend druk waardoor ik niet altijd meer toekom aan bloggen. Het blijft mijn passie en ik doe het ontzettend graag. Daarnaast heb ik de keuze gemaakt voor een kleine digitale detox (niet helemaal uiteraard maar minder) en probeer ik wat meer te leven in het heden ipv via mijn telefoon. Als je snapt wat ik bedoel. Februari was een maand met hoogtepunten maar ook met mindere momenten. We vierden de verjaardag van mijn moeke en van vriendlief.

achter de schermen bij Beauty Treasures februari 2019

In het weekend pak ik graag uit met een leuke make up look. Mijn go to foundation is Paese Collagen moisturizing foundation.

Paese Collagen Moisturizing foundation

Alexia beseft intussen erg goed wanneer er foto's of videos van haar gemaakt worden en dan begint ze spontaan gekke bekken te trekken. Natuurlijk de moeder in mij kan het niet laten om vandaag een reeks foto's van haar te delen.

gekke bekken

Wie zelf kinderen heeft, zal het volledig eens zijn met me. Je moet 100 ogen hebben, want voor je het weet zitten ze overal aan en ook in.

Alexia

Zondag kort na de middag neem ik altijd even tijd voor mezelf. Een lekkere cappuccino, een gebakje en nieuwe skincare om verder te ontdekken. Zalig! Nieuw bij The Body Shop is het  sheet masker. Het behoort toe aan het Drops of Youth gamma en het biocellulose masker is vegan, biologisch afbreekbaar en geïmpregneerd met het Youth Concentrate serum. Verder heeft ook Clinique een nieuwe techniek toegepast waar ik enthousiast over word. Ze voegen een booster toe aan hun iconisch Dramaticaly Different Moisturizing Lotion of Gel. Ik koos voor de gel in combinatie met de oranje cartrige tegen vermoeidheid.

zondagnamiddag

Een dagje vrijaf, ideaal moment om naar de binnenspeeltuin te gaan. Alexia kon er even al haar energie kwijt. 


speeltuin tarzan & jane

De Dr. Hauschka lente collectie High Spirits belandde op mijn deurmat. Vijf nieuwe producten die samen een frisse, speelse make up collectie vormen. Met kleuraccenten groen, roze en koraal. Ik ben volop de producten aan het uittesten. Opnieuw leuke verpakkingen. Binnenkort meer hierover.


Dr. Hauschka High Spirits

Twee keer per week, max drie keer gaat Alexia in bad. Ze heeft een gevoelig huidje en we gebruiken graag milde producten. Waaronder het Avène XeraCalm AD gamma, met als favoriet de balsem. Intens hydraterend en verlicht jeuk en kalmeert roodheid. Btw, XeraCalm AD is geschikt voor jong en oud. Ideaal als je houdt van een minimalistische hoeveelheid producten. Dan kan je net als je kind dezelfde producten gebruiken.


Avène XeraCalm A.D

Jep, februari werd gekenmerkt door de eerste lentekriebels en het voelde heerlijk aan. Ik hoop dat we snel soortgelijk weer mogen verwachten. Ik ging samen met vriendin Dorien en haar schattige hondjes wandelen op het domein Bokrijk. 

domein Bokrijk 
domein Bokrijk

Zondag 24 februari was vriendlief jarig. 's Morgens gingen we gezellig met de familie ontbijten. Gezellig samenzijn en natuurlijk lekker eten. Namiddag gingen we naar de Ikea over de grens in Nederland. Omdat ik heel graag een DIY projectje wou maken nl een keuken opstap voor kinderen. Zodat Alexia kan helpen en bij mij kan zijn als ik bezig ben in de keuken. Intussen is de 'stoel' klaar. Ik denk dat het ook wel eens leertoren genoemd wordt. Op de terugweg pikte we nog snel een burgertje mee en reden we langs KTFC.


KTFC

KTFC


De maand februari sluit ik af met leuke foto's van beauty producten. Niks boven goede skincare!

skincare

maskers

Hopelijk heb jij net als mij genoten van de maand februari en de eerste lentedagen!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
samples

3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat iedereen van dat mooie weer heeft genoten, maar nu lijkt het alsof het nog niet voor morgen is en iedereen kijkt er ontzettend hard naar uit. De limited edition van dr. Hauschka vind ik wel mooi precies. Benieuwd wat jij ervan vindt :-) Alexia is alweer flink gegroeid. Is een fijne leeftijd om veel te ontdekken en te leren. Fijn weekend! x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke foto's alweer!! Op naar meer mooi weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Alexia is toch zo’n schatje. Leuk om een kijkje te nemen achter de schermen

    BeantwoordenVerwijderen