24 jun 2017

ACHTER DE SCHERMEN BIJ BEAUTY TREASURES MEI 2017

De maand mei stond in het teken van baby preps, gezellig samen zijn met vriendinnen en enkele leuke beauty events. Kijk je mee?

achter de schermen bij Beauty Treasures mei 2017

 
Verlengd weekend (met 1 mei) dus tijd om de handen uit de mouwen te steken en te starten met de opbouw van de kinderkamer. Aangezien we flink doorwerkten, gingen we voor take away om te eten. We kozen voor een nieuwe zaak vlakbij ons thuis (Rauw in Heusden-Zolder) waar we al veel goeds over gehoord hadden. Ik bestelde pulled pork met twisted fries en groentjes. Aanrader.

Rauw take away

Het eerste event waar ik in de maand mei naartoe ging, was het Bohemian Chic event van Yves Rocher. Het merk had heel wat nieuwigheden om voor te stellen waaronder hun zomer make up lijn en de limited edition Collection Été waar intussen een review over online staat. Daarnaast is er sinds juni een ultra geconcentreerde douchegel in hun gamma. Een klein flesje, maar goed voor 40 wasbeurten en een uitbreiding van de Pure Camille lijn. Een gezond buffet om U tegen te zeggen en een fancy bohemian hairstyle maakte het event compleet.

Yves Rocher
Yves Rocher
Yves Rocher


Bloggen en terwijl M&M's eten... hmmm perfecte combinatie.

bloggen

bloggen

Een vrije zaterdag namiddag en meteen werd ik meegevraagd door mijn lieve oma om samen met haar een pannenkoek te gaan eten. Daar zeg ik geen neen tegen. Ik koos voor een pannenkoek met banaan, ananas en vanille ijs.

pannenkoeken

Saar nodigde mij en Griet uit voor een brunch op zondag. Het was super gezellig. We hebben lekker gegeten, fijn bijgepraat en daarnaast beauty spulletjes onderling geruild. Ik ruilde heel wat in tegen een paar leuke items die ik intussen met veel liefde gebruik. Moet je zeker eens doen met vriendinnen onderling. Gebruikte beauty producten ruilen. Op deze manier maak je ruimte in je badkamer en geef je ongebruikte producten een nieuw leven.

brunch

32 weken en nog steeds loopt mijn zwangerschap vlotjes. Natuurlijk heb ik af en toe een kwaaltje en wordt comfortabel slapen steeds moeilijker. Maar ik probeer er zo weinig mogelijk over te klagen, want dat helpt toch niet (enfin dat is mijn mening tenminste).

32 weken zwanger

Een dagje vrijaf wordt optimaal benut met allerlei baby spulletjes oppikken bij de babywinkel. Wat ging er allemaal mee? De kinderwagen (Mutsy iGo), het park en nog een hele boel kleine spulletjes en benodigdheden. De auto zat alvast afgeladen vol.

Mutsy iGo
dagje vrijaf

De tweede stop van de dag: AVA. Eigenlijk was ik nog nooit bij de AVA binnen geweest tot voor kort. Als je inspiratie zoekt voor een feestje, een origineel DIY geschenk, ... dan is dat echt wel the place to be. Wij gingen er langs voor de doopsuiker. Ik spotte er een hele toffe toren met servetten. Leuk voor een feestje!

AVA

De derde stop was het postkantoor. Er lag het een en ander op mij te wachten, waawie!

bpost
pakketjes

De verlofdag eindigde met een dubbel beauty event in Antwerpen georganiseerd door OGX in samenwerking met Sleek. De locatie was een prachtige loft vol make up en haarverzorgingsproducten. OGX kende ik van naam, maar het merk is mij totaal onbekend. Ik had er geen ervaring mee. Intussen heb ik enkele proefzakjes gebruikt. De eerste indruk is positief. Sleek daarentegen is al een paar jaar een vaste make up partner in mijn badkamer. Hun bekende Au Natural en Oh So Special paletten gebruik ik regelmatig.

OGX
Sleek
event Sleek en OGX

Een kleine sneak preview van hetgeen te koop zal zijn rond de eindejaarsfeesten. Hoewel het nog even is, kijk ik alvast uit naar deze limited edition OGX producten. Ze ruiken hemels!

OGX
32 weken zwanger

Papa zijn verjaardag vieren. Ik vind het totaal niet erg om geen alcohol te kunnen drinken doordat er tegenwoordig zoveel lekkere mocktails bestaan. De ginger apple mocktail met ginger ale, appelsap en limoen vind ik een aanrader.

mocktail

Hoewel ik officieel nog geen mama ben, was vriendlief toch zo attent om een cadeautje te voorzien. Een Fuji Instax Mini zodat we in het ziekenhuis meteen een 'echte' foto kunnen maken van de baby :-).

Fuji Instax Mini

Na de fase van graag snoepjes eten ben ik in mijn chocolade fase terecht gekomen. Ik verwende mezelf op het werk met een 'muisje' als tussendoortje.

Bouchée

De tijd vliegt voorbij. Inmiddels 34 weken zwanger en ik loop nog lustig rond. Nog eventjes genieten van quality time met vriendlief.

34 weken zwanger
L'Acro
L'Arco

Stilletjes aan begint alles vorm te krijgen. De babykamer is zo goed als klaar, de verzorgingstafel is opgevuld aan het geraken, ... . Dit vind ik zo'n fijn gevoel. 

verzorgingstafel

Het verlengde Pinksterweekend zette ik goed in met een beetje me time bij schoonheidssalon Me Time (Bilzen). Waar ik langs ging voor een kennismaking met Image Skincare en voor een wimperlifting. Alle info hieromtrent vind je terug in mijn vlog.

schoonheidssalon Me Time

En de maand mei sloten we af met een zwangerschapsfotoshoot. Vriendlief staat helemaal niet graag op de foto vandaar dat we kozen voor iemand die we kende te vragen om enkele leuke foto's te maken ipv een professionele fotograaf. Ik ben meer dan tevreden over het resultaat. De fotograaf van dienst was beste vriendin en blogmaatje Griet. Tevens de metie van onze toekomstige spruit. En omdat te vieren hielden we een gezellig etentje. 

zwangerschapsfotoshoot

zwangerschapsfotoshoot

pizzarette


Beauty Treasures  

2 opmerkingen:

  1. Zo leuk om al jullie voorbereidingen te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En ondertussen is de kleine spruit gearriveerd <3 :)
    Mooi overzicht! Ik wil trouwens ook wel eens gaan eten bij Rauw ;)

    BeantwoordenVerwijderen