5 okt 2016

ROGER & GALLET PRECIOUS REPLENISHING BALM

Roger&Gallet Precious Replenishing Balm

De herfst is officieel in het land. Hoewel overdag de zon door het wolkendek breekt, is het 's morgens en 's avonds killig en fris. De hoogste tijd om de huid te vertroetelen met fijne, verzorgende producten. De komende tijd mag je het één en ander verwachten, maar laten we beginnen met een lichaamscrème van hoog niveau: Roger&Gallet Precious Replenishing Balm in de geur Fleur de Figuier

 Roger&Gallet Precious Replenishing Balm

De formulekern van deze verstevigende beauty balsem bestaat uit vijf kostbare, gouden oliën (passiebloemolie, maïsolie, rijstolie, abrikozenolie, amandelolie), karitéboter, glycerine en hyaluronzuur. Een hele boterham om te kunnen vaststellen dat deze balsem de natuurlijke afweer van de huid stimuleert, hydrateert, kalmeert en verstevigt. 95% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong en de formule is vrij van parabenen, siliconen, kleurstoffen en minerale oliën.
 
Roger&Gallet Precious Replenishing Balm

De olie in water textuur voelt aan als een tweede huid en is lekker smeuïg en zacht. Zeer geschikt voor de droge tot zeer droge huidjes of lichaamsdelen. Roger&Gallet opteerde voor een vleugje vintage met een tinnen verpakking. Zelf ben ik geneigd met mijn vingertoppen royaal door het tinnetje heen te gaan, maar a little goes a long way. 

De geur Fleur de Figuier is de perfecte compagnon als je houdt van een sensuele geur met een zoete vijg toets er doorheen geblend. De geur kan je versterken door overdag de bijpassende eau de toilette te gebruiken en in de ochtend/avond je te omhullen met deze romige beauty balsem. Ik vind het prettig om de crème aan te brengen op de drogere delen van mijn lichaam zoals benen, armen en ellebogen. De textuur is non-sticky en wordt ultra snel geabsorbeerd. Vergis je echter niet, dit is effectief een voedende crème (balsem) en geen body butter. 
 
Roger&Gallet Precious Replenishing Balm

Roger&Gallet is te koop bij de (online) apotheek, DI, Ici Paris XL, Inno en Planet Parfum.
Precious Replenishing Balm 'Fleur de Figuier' 200 ml - 22 euro



Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

  1. Lijkt me erg fijn nu het kouder wordt! Ben benieuwd naar de geur

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, ik ben dol op die geur, heb die in parfum! Benieuwd naar deze!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt echt als een product dat ik kan gebruiken. MIjn huid begint nu al ruw te worden!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ooh, deze geur vind ik zo lekker he! Lijkt me enorm fijn voor nu!

    BeantwoordenVerwijderen