3 okt. 2016

NIEUWE TREND - MIRROR MANICURE

De nieuwste trend in beauty land: mirror manicure. Heb je er al van gehoord? Vergeet juwelen, je nagels zijn de nieuwe eyecatchers. Hoe leuk ik glitter ook vind, het is zo passé. Chrome nagels daarentegen zijn het nieuwe Ibiza. De techniek circuleert al een tijdje op social media en ook bekende Youtube guru's zoals NikkieTutorials, HudaBeauty en Kandee Johnson zijn fan. Het lijkt wel alsof je nagels gewrapt worden in zilverfolie.

LeChat (mijn favoriet merk gel polish) lanceert aanstaande woensdag in de Benelux de Mirano kit bestaande uit twee keer zes chrome kleuren. Goedkoop is de zesdelige kit niet (195 euro). Voor mij persoonlijk té prijzig, maar ik overweeg wel een mirror manicure te laten uitvoeren in de nabije toekomst. 


chrome nails


LeChat Mirano

De LeChat Mirano kit zal te koop zijn via BlueSage

Wat vind jij van deze spiegel nagels trend?

Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

8 opmerkingen:

 1. Oh how joh, dit ziet er echt wel heel cool uit vind ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil dit ook echt wel eens op mijn eigen nagels.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het ook heel erg gaaf! helaas mag ik dit niet op mijn werk :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb chrome nagels de laatste maanden heel veel zien passeren op Instagram en was meteen verkocht. Jammer van het dure prijskaartje!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind deze trend echt geweldig! Net als jij, alleen zoiets is natuurlijk te duur en het wordt nooit zo mooi dan als je het door iemand laat doen. Ik weet wel welk kleurtje ik volgende keer vraag:)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het er op de afbeeldingen heel tof uitzien! Maar ik heb helaas niet zulke mooie nagels, dus dan komt het ook niet zo mooi uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind het best wel leuk! Alleen is het inderdaad wel prijzig dus misschien laat ik het ook wel eens zelf doen :)

  BeantwoordenVerwijderen