14 jan. 2012

KIEHL'S HEEFT GOED NIEUWS

Kiehl's heeft bijzonder nieuws om het jaar in te zetten. Vorig jaar vierde de neigborhood farmacy hun 160ste verjaardag. Wat op zich al een mooie prestatie is. Maar er is meer! Dit jaar opent naar de hoogste waarschijnlijkheid half februari de online webshop (voor de Benelux)! Joepie! Helaas zijn het aantal filialen in België vrij beperkt tot drie, maar met de komst van de eshop zal het zoveel makkelijker worden om je favoriete Kiehl's producten in huis te halen. Er is al bekend dat de shipping costs vanaf 90 euro gratis zijn, maar in de introductiemaand zal het al gratis zijn vanaf 60 euro.

Mocht je niet bekend zijn met Kiehl's dan raad ik je even aan, om vrijblijvend, langs de winkel te gaan. Daar kan je gratis een Skin Check laten uitvoeren. Hierbij zal er nagegaan worden welke producten het meest aangewezen zijn op jouw huidtype. Zelf heb je misschien wel een beeld van hoe goed (of hoe slecht) je huidconditie eraan toe is. Maar tijdens een Skin Check kan je even aanhalen waaraan je wil werken. Wil je graag je huid gaan liften, of werken aan de eerste fijne lijntjes rond de ogen enzovoort. Het wordt samen met jou in kaart gebracht. Het concept van Kiehl's is vrij uniek in België. Aangezien je zelf rustig kunt uitproberen, zonder dat je het gevoel krijgt hier willen ze mij iets aansmeren. Uiteraard ga je de deur niet uit zonder testers mee te krijgen. Want tenslotte is het beter om enkele dagen een product uit te proberen, dan dat je overbodige aankopen gaat doen. De komst van de eshop zal het ons het er alleen maar makkelijker op maken.Ik raad wel aan een Skin Check niet te doen in de vlakke ochtend of net wanneer je je gelaat bijgewerkt hebt met poeders. Omdat het mogelijk een foute indicatie kan geven naar de vocht-vet balans van je huid. Er wordt namelijk met behulp van hulpmiddeltje gekeken hoeveel talg er aanwezig is op je voorhoofd & wangen. En met een simpel trucje wordt het vochtniveau nagekeken. Iets wat standaard ook in een schoonheidssalon gebeurd, maar daar net nog wat uitgebreider dan tijdens de Skin Check. Maar het is net wat laagdrempeliger dan een salon. Aangezien het vrijblijvender is. Of dat is alleszins mijn ervaring.

Excuseer voor me looking so silly
Als je het mij vraagt een goed concept, leuk bedacht. Zeker als je geen notie hebt van wat een goede huidverzorging nu precies is.

Er zijn in België 3 Kiehl's stores (Antwerpen - Brussel - Gent).


Heb jij al kennis gemaakt met Kiehl's?

7 opmerkingen:

 1. Oooh leuk nieuws ! Ik heb nog nooit wat gekocht bij Kiehl's, al zit het winkeltje in Gent eigenlijk vlak om de hoek van de unief. Mijn dagcrème is bijna op, mss moet ik er maar es passeren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou wel eens graag zo'n skincheck laten doen! Lijkt mij interessant :) De producten zijn mij nog onbekend, maar ben er wel nieuwsgierig naar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh dat klinkt wel interessant! wil het ook wel eens laten doen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n skin check is wel handig. Maarja, om dat te laten doen moet je wel naar een winkel (die super ver weg is :( )

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grappig hoe ze het testen! :) Ik vind het juist een leuke foto. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad heel goed bedacht! En het klopt ook nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had die 'rondjes' al eens zien liggen op de toonbank mar er eigenlijk geen aandacht aan besteed :D Nu weet ik waarvoor ze dienen ^^ Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen