3 aug 2016

REVIEW RITUALS KARMA LIMITED SUMMER EDITION

Rituals Karma

Doe goed, dan komen goede dingen vanzelf. Een krachtpijler waarop het Hindoe geloof gebaseerd is. Meteen ook het vertrekpunt voor Rituals in de samenstelling van hun limited edition zomer lijn Karma. De geur is lichtzoet op basis van heilige, witte lotus en bergamot. Licht en luchtig, dat weet ik in de zomermaanden zeker te appreciëren.

Rituals Karma

De shower foams van Rituals zijn naar mijn idee de beste op de markt. De ideale verhouding tussen romigheid en zachtheid. Hoewel de mousse niet als mousse uit de verpakking komt, transformeert de gel in contact met je lichaam zeer snel. De doucheschuim werkt niet alleen prettig als reinigend product, maar eveneens als scheerschuim onder de douche. A little goes a long way, maak dit zeker duidelijk aan je kids en/of manlief! Want voor je het weet, heeft deze foam ook de hartjes van je medebewoners gestolen.

Rituals Karma

Nieuwe producten uitproberen en testen blijft een leuk onderdeel van bloggen. In het algemeen gebruik ik weinig oliën omdat ik geen droge huid heb, maar voor deze nieuwigheid maak ik graag een uitzondering. De gele douche olie schuimt lichtjes en heeft net als de doucheschuim een aangename geur. Zelf prefereer ik de mousse, maar als je een droge of een gevoelige huid hebt, zou ik de reinigende olie aanbevelen. De handige pompflacon is een pluspunt.

Rituals Karma

Rituals Karma

Om het bruiningsproces in de zomer te stimuleren en te ondersteunen is het belangrijk om regelmatig je lijf te scrubben. De Karma suikerscrub is een toppertje. Qua geur een stuk frisser dan de douche producten, het bloemige maakt plaats voor een vleugje citrus. De scrub is verrijkt met een voedende olie. Voor gebruik roer je best de scrub goed door elkaar zodat de olie zich vermengt met de suiker. Wie van het stevige scrubwerk houdt, vindt dit zonder enige twijfel een aangename scrub. Suiker lost in contact met water en warmte op en het enige wat dan overblijft op je lichaam is een dun laagje verzorging. Na het douchen heb ik geen nood aan bodylotion en mijn huid voelt zijdezacht aan.

Rituals Karma

Rituals Karma

De Karma bodycrème ligt volledig in lijn met de andere producten. Intense hydratatie en  een aangename textuur. Vergis je niet. Dit is geen body butter, maar wel degelijk een crème die makkelijk aanbrengt en goed in de huid intrekt. Mijn huid voelt na gebruik zacht en glad aan. Als extra'tje heeft Rituals aan de bodycrème een vleugje glans toegevoegd. De shimmers zijn subtiel, maar net voldoende om het licht te reflecteren. Leuk om plaatselijk aan te brengen en om je bruine teint extra in de verf te zetten.

Rituals Karma

Ik ben vol lof over de summer edition. Mocht ik maar één product uit de lijn kunnen/mogen aanschaffen dan zou ik voor de shower foam gaan. Aangezien het een zomer collectie is, zijn de producten slechts verkrijgbaar tot het einde van de zomer. Spring zeker een keertje binnen bij Rituals. Ieder filiaal is uitgerust met een mooi water eiland waar je naar hartelust alle producten kunt uitproberen en testen. Meteen een opportuniteit om de geuren en texturen van de producten zelf te ervaren. Waar wacht je op?
 
Happiness is not something ready made. It comes from your own actions. 
The Dalai Lama
 
Fijne woensdag!

Te koop bij Rituals
Rituals doucheschuim 200 ml - 8.50 euro
Rituals doucheolie 200 ml - 8.50 euro
Rituals bodycrème 200 ml - 17.50 euro
Rituals lichaamsscrub 375 gram - 19.50 euro



Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Ik gebruik altijd de scrub van Rituals, ik ga deze versie zeker dus ook eens proberen!

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Rituals heeft hele fijne scrubs. Ik vind de Himalaya scrub ook een aanrader.

      Verwijderen
  2. De douche olie en scrub zijn hier alvast heel geliefd! Wat een heerlijke lijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die scrub lijkt me erg fijn, die wil ik wel eens proberen ^^ x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De kleurtjes alleen al <3 Benieuwd naar de geur!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind de geur van deze lijn echt geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heerlijke lijn! Ik heb een pot van de scrub volledig opgemaakt, een tweede is net opengemaakt :D

    BeantwoordenVerwijderen