21 aug 2014

NIVEA | CREME CARE UITBREIDING - PURE NOSTALGIE

Pure eenvoud: iconische ingrediënten, een legendarische verzorging, luchtige texturen en een nostalgische geur. Het kan niets anders zijn, dan een uitbreiding van de Nivea "blauwe pot lijn" Creme Care.

Eind 2013 kreeg het wereldberoemde blauwe tinnetje al een nieuw speelkameraadje erbij, de Creme Care douchecrème. Sedert vorige week is het gamma uitgebreid met een badschuim en een handzeep. 




De troostende geur afkomstig van bloemen met een toets van muskus omhult voortaan heel de badkamer. Nivea komt niet op de proppen met een heuse bad- en douche ritueel, maar wel met producten die fijn aanvoelen op de huid en de nodige weldaad bieden.

Na twee jaar lang geen bad meer gehad te hebben, stond ik te springen om de badschuim uit te proberen. Toen ik zachtjes onderdompelde, voelde ik gewoon alle stress van het moment zelf wegzakken. Heerlijk! Ik ben fan vanaf de eerste minuut. De geur zinderde lang na op de huid en in mijn badkamer, zalig! Geen bad? Ook onder de douche en aan de wasbak kan je genieten van de mythische geur.

Te koop bij de supermarkt en drogisterij.
Creme Care badschuim - 750 ml/5.09 euro
Creme Care douchecrème - 250ml/2.99 euro
Creme Care handzeep - 250 ml/2.69 euro 
Beauty Treasures

5 opmerkingen: