25 aug 2016

L'OCCITANE NÉROLI & ORCHIDÉE BAD & BODY PRODUCTEN

Binnen het L'Occitane assortiment heb je verschillende lijnen waaronder La Collection de Grasse. Een productlijn waarbij de neuzen achter het merk geurnoten vanuit de Provence combineren met grondstoffen van elders op de wereld. Zonder afbreuk te doen aan hun eigenheid.

L'Occitane Néroli & Orchidée

Deze opperst vrouwelijke geur is een samenvloeiing van twee extracten van witte bloemen met een gedeelde symboliek voor vrouwelijkheid. Het eerste moment ruik je een verkwikkende geur met een zoetzuur aroma van appelsienenschil en mandarijn. Dat al snel plaats maakt voor een fruitige noot recht uit het Middellandse Zee gebied. De opvallende oranjebloesemessence omarmt Oosterse toetsen van witte Madagascar orchidee, muskus en  pomeransbloesem uit de Provence. Let's meet up with Néroli & Orchidée: een opgewaardeerde sensuele bloemengeur met fruitige facetten. De verwerkte grondstoffen zijn geproduceerd op basis van de fairtrade principes.

L'Occitane Néroli & Orchidée
L'Occitane Néroli & Orchidée

Cleopatra, sinds mensenheugenis een toonbeeld voor schoonheid, baadde in de weldaad van ezelinnenmelk als ontspanning en bron van celvernieuwing. Altijd al eens willen weten hoe het is om een Cleopatra te zijn? Ik dompelde mij onder in een witte waas van badmelk en testte Néroli & Orchidée Bath Milk uit. Het genot, de ervaring en de weldaad. Dit is zo'n luxueus gevoel. Maar verwacht geen schuimlaag noch bubbels. Dit is pure relaxatie op basis van melkwater. Na het badderen breng ik de Néroli & Orchidée Body Oil aan. Een geparfumeerde droge olie die de huid voedt, verzacht en tegelijkertijd lekker laat ruiken. Mijn complimenten voor de mooie verpakking en de handige spray. Toch blijft mijn persoonlijke voorkeur bij een bodylotion liggen, omdat mijn huid niet altijd nood heeft aan een olierijk product. L'Occitane brengt de geur verder in de make up. De Néroli & Orchidéé lipgloss is een fijne verzorgende gloss om te gebruiken overdag met een zachtrozige tint.

L'Occitane is te koop online of via een L'Occitane verkooppunt. 
Néroli & Orchidée bath milk 245 ml - 20 euro
Néroli & Orchidée body oil 75 ml - 28 euro
Néroli & Orchidée lipgloss 12 ml - 8 euro


Beauty Treasures

4 opmerkingen: