17 jul 2016

L'OREAL NUDE MAGIQUE CUSHION FOUNDATION

2015 was het introductiejaar van de cushion foundation. Lancôme verbaasde iedereen met de launch van de Miracle Cushion foundation. Het succes zit in een klein rond doosje. Hoewel ik zeer tevreden ben over deze Lancôme foundation is de prijs niet altijd even mals. Gelukkig vind je tegenwoordig in de supermarkt of de drogisterij een betaalbaar alternatief van L'Oréal namelijk Nude Magique Cushion foundation.

L'Oréal Nude Magique Cushion foundation

De Aziatische teintkussentjes vallen in de smaak als je houdt van een natuurlijke uitstraling met een frisse dewy finish. Nude en frisheid staan centraal. De 'tap-tap' techniek geeft een moduleerbaar effect aan het gelaat. Dip je zachtjes, dan is het effect subtiel. Duw je de applicator wat dieper in het kussentje, dan pik je meer foundation op en bijgevolg is het applicatie dekkender. Aangepast aan ieders wens en behoefte, maar keer op keer met dezelfde gezonde frisheid. Ik omschrijf dit als een foundation met een lichte dekking die je kan opbouwen tot een medium dekking door meerdere laagjes over elkaar aan te brengen. Met een goede primer eronder houdt deze foundation de hele dag. Al merk ik dat mijn gemengde huid nood heeft aan een vleugje poeder om te voorkomen dat de dewyness omslaat naar greasiness.

De bijgevoegde grote spons applictor vind ik prettig werken en is op maat gemaakt om de tap-tap techniek toe te passen. Hoewel je evengoed een beauty blender of foundation kwast kan gebruiken.

L'Oréal Nude Magique Cushion foundation

De verpakking ziet er mooi uit.  Doordat de foundation vervat zit in een rond doosje met aan de binnenzijde een spons applicator en spiegel, kan je de foundation makkelijk meenemen in je handtas en on the go bijwerken. De foundation is zeer vloeibaar en gecoat met zuiver water voor optimale hydratatie, verfrissing en verrijkt met SPF 25. Je merkt meteen het fijne draagcomfort zonder een masker effect.

L'Oréal Nude Magique Cushion foundation

In totaal zijn er zeven kleuren verkrijgbaar waarvan ik 09 Beige gebruik. Het lijkt een zeer donkere tint, maar doordat de finish licht is, past de kleur zich makkelijk aan, aan mijn eigen huidskleur voor een mooie match. Ik weet deze L'Oréal Cushion foundation te appreciëren. Zeker in de zomer is dit een fijne foundation om in huis te hebben. De inhoud (14,6 gram) is een stuk minder dan een gebruikelijke 30 ml flesje en ik merk dat ik regelmatig het bouncy kussentje moet omdraaien. In gebruikerstijd gaat deze Nude Magique minder lang meegaan. 

L'Oréal Nude Magique Cushion foundation

Aanrader als je houdt van een lichte, luchtige foundation waarbij de finish licht glanzend is. Als je veel oneffenheden, donkere kringen, wallen, ... wilt camoufleren dan is deze foundation een no-go voor jou. Op dagen dat mijn huid er goed uitziet en ik weinig last heb van puistjes is dit mijn nummer één. Anders opteer ik voor de Vichy Dermablend

L'Oréal Nude Magique Cushion foundation

Tjing Tjing op het weekend!

L'Oréal Nude Magique Cushion foundation (supermarkt/drogisterij) - 17.99 euro

Beauty Treasures

Geen opmerkingen:

Een reactie posten