23 mei 2016

DEMAK'UP DETOX WATER CHALLENGE

Ik pleit schuldig! Ik drink minder dan twee liter water per dag. Soms kom ik amper aan één liter. Niet goed bezig dus! Nochtans is het drinken van water essentieel. Het is goed voor ons lichaam en voor een mooie, stralende huid. De Demak'Up Water Challenge is de perfecte gelegenheid om een nieuwe start te nemen. Doe jij mee met mij?

Demak'Up Detox Water Challenge

Demak'Up heeft samen met huidexpert Kim Berger een 10-daagse Detox Water Challenge opgezet waarbij water centraal staat. Iedere dag staat in teken van een ander beauty- of reinigingsritueel op basis van water. 

Demak'Up Detox Water Challenge

Demak'Up Detox Water Challenge

Gedurende 10 dagen word je geïnspireerd om de binnen- en buitenkant intens te hydrateren en klaar te stomen voor de zomer met een detox boost. Als je interesse hebt, kan je jezelf inschrijven voor de Detox Water Challenge. Via het Demak'Up online platform krijg je dagelijks een update met D.I.Y detox watertjes, leuke maskers en scrubs op basis van water en enkele huis-tuin-keuken middeltjes. Ter inspiratie heb ik vandaag alvast twee D.I.Y. projectjes

Detox bessenwater

Nodig? Een mooie drinkfles of maison jar, water, een handvol blauwe bessen, een handvol frambozen en ijsblokjes.

Demak'Up Detox Water Challenge

Het is een makkelijke manier om water te drinken met de extra voordelen van vitamen en antioxidanten. De werkzame stoffen uit de blauwe bessen en frambozen bestrijden vroegtijdige huidveroudering en zorgen voor een elastische en stralende huid. 

Bessenmasker

Nodig? 1/4 bakje blauwe bessen en/of frambozen, 2 eetlepels yoghurt, 2 eetlepels honing en Demak'Up Expert wattenschijfjes.

Demak'Up Detox Water Challenge

Prak de blauwe bessen en frambozen tot een glad geheel. Voeg de honing en de yoghurt toe en meng tot een gladde massa. Reinig de huid grondig en breng in cirkelende bewegingen het masker aan. Sit back and relax gedurende een 10 tal minuutjes. Verwijder het masker met de Demak'Up Expert wattenschijfjes en lauw water.

Ik ga alvast proberen de komende dagen meer water te drinken door gebruik te maken van de detox water recepten die je vanaf vandaag terug vindt op het Demak'Up platform. Demak'Up is al jaren een vaste partner in mijn badkamer. Niet voor niets een favoriet als het aankomt op wattenschijfjes. Het klinkt erg banaal, maar de Sensitive variant zijn de zachtste, niet pluizende wattenschijfjes die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb. In vergelijking met supermarkt huismerken iets duurder, maar je gevoelige oogzone zal je er zeer dankbaar voor zijn. 

Demak'Up Detox Water Challenge

Ik zou zeggen 'slurp ze de komende dagen'!

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

5 opmerkingen:

 1. Goed bezig. Als ik zie hoe je Bessen Detox Water drinkt dan ben ik echt overtuigd. 16 jaar geleden drinken Nederlanders amper water, als ik voor water vroeg, werd er altijd raar gekeken met de vraag, wil je echt niet wat anders? Mooi project dit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit een leuk concept, ik drink veel water de gedurende dag :).
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat presenteert ook direct zoveel mooier eh! Zet ook meer aan tot drinken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het detox bessenwater ziet er zo mooi uit en lijkt me erg lekker :D x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Klinkt wel lekker!
  Mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen