25 mei 2016

CLINIQUE POP LACQUER, POP GLAZE SHEER & LID POP

Felle kleurtjes op lippen, wangen of ogen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom lanceert Clinique een vervolg op de Cheek Pop blushes en Pop Lip Colour + Primer lipsticks. De Pop familie breidt uit met verschillende varianten om tegemoet te komen aan ieders wens. Maak kennis met Clinique Pop Lid oogschaduw, Pop Lacquer Lip Colour + Primer en Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer.

Clinique Pop Artistry
   

Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer

Deze lipstick is perfect voor de lente. De naam zegt het zelf al, het is een sheer lipstick wat ervoor zorgt dat de lippen ingekleurd worden met een zachte kleurwaas. Een stuk transparanter dan de klassieke Pop Lip Colour + Primer maar met hetzelfde comfortabele gevoel op de lippen. De hybride formule verzorgt de lippen, glijdt soepel over de lippen heen en bevat een primer waardoor de lipstick langer blijft zitten. Persoonlijk vind ik dat deze lipstick desondanks de primer relatief makkelijk verdwijnt.

Clinique Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer

In totaal zijn er zes tinten te koop waarvan ik de kleur Melon Drop Pop testte.  Een koraal tint die het hoofdzakelijk goed doet in het voorjaar en tijdens de zomer. De sheer formule spreekt mij persoonlijk iets minder aan. Van mij mag een lipstick net een tikje meer aanwezig zijn. Hoewel ik de kleur Melon Drop Pop erg leuk en fris vind, merk ik op, dat ik tijdens het aanbrengen meermaals met de lipstick over mijn lippen heen ga. Vandaar dat de gewone Pop Lip Colour + Primer beter bij mij past. Hou je net van een transparant effect en een verzorgende werking, dan is de Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer jouw nieuwe buddy. 

Clinique Pop Lacquer en Pop Glaze Sheer
  

Pop Lacquer Lip Colour + Primer

Hier was ik erg benieuwd naar! Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer is precies het tegenovergestelde van de Pop Glaze Sheer. Een rijke, vloeibare lipkleur met een ultra glossy effect. De applicator heeft een bijzondere vorm. Het lijkt op een druppel die je de mogelijkheid geeft precies de lipkleur aan te brengen. Het werkt fijn en voelt aangenaam aan. Naar mijn idee mogen alle Clinique lipglossjes deze druppel applictor hebben. De gloss voelt kleverig aan op de lippen wat de houdbaarheid ten goede komt. Niets dan lof over deze lip lacquer. 

Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer

De kleur Peace is een oudroze-bruine kleur met micro glittertjes. Er spat niet meteen een zomers gevoel vanaf. Desondanks grijp ik regelmatig naar Peace doordat de kleur zo makkelijk te combineren is met diverse looks.
 
Clinique Pop Lacquer en Pop Glaze Sheer

Lid Pop

Deze Lid Pop poeder oogschaduw heeft hetzelfde schattige bloemenmotiefje als de Cheeck Pop blushes. Voor het maken van deze oogschaduws maakt Clinique gebruik van de gepatenteerde 'slurry' technologie. Waarbij de formule eerst een soepele vloeistof is die vervolgens langzaam gebakken wordt. De kleuren zijn levendig, makkelijk te blenden en zijdezacht. 

Clinique Lid Pop in Petal Pop

Petal Pop is een zachte roze kleur met een gouden ondertoon. Je kan de kleur vergelijken met M.A.C. Paint Pot Rubenesque. De kleur is zeer gelijkaardig, maar dan in poeder vorm. De kleur verliest helaas tijdens het aanbrengen met een oogschaduwkwast intensiteit vandaar dat ik het liefste deze aanbreng met mijn vingertoppen. Petal Pop is zeer draagbaar en makkelijk te integreren in een daglook. 

Voor de look gebruikte ik Petal Pop op het bewegend ooglid, een licht bruine (matte) oogschaduw in de arcadeboog en een donker bruine, bijna zwarte oogschaduw om aan te brengen als eyeliner langs de bovenste wimperrand.  
 
Clinique Lid Pop Petal Pop


Spreken deze nieuwe producten uit de Pop Artistry collectie jou aan? 
 
Te koop bij de parfumerie.
Clinique Pop Lacquer Lip Colour + Primer - 22.75 euro
Clinique Pop Glaze Sheer Lip Colour + Primer - 22.75 euro
Clinique Lid Pop - 21.30 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

5 opmerkingen:

  1. super mooie kleuren, vooral die lippenstift!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh...prachtige producten, vooral de Pop Lacquer vind ik heel erg mooi :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh waauw, mooie kleuren! Die Petal pop is super!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt er een hele mooie look mee gemaakt Steffi! Ik vind de make-up producten van clinique prima! Zeker een aanrader voor een ietwat vettere en gevoelig huid. Wat vind jij ervan?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, als je een gevoelige huid is Clinique een aanrader. En het grote voordeel is dat Clinique is hun assortiment aandacht heeft voor alle huidtypes.

      Verwijderen