28 mrt 2016

REVLON ULTRA HD LIPSTICK REVIEW & SWATCHES

Revlon werd razend populair dankzij hun Colorstay foundation. Toen ik pas begon te bloggen (in 2008) had zowat elke beauty guru op Youtube een liefdesaffaire met de Colorstay foundation. Uren heb ik er over zitten na te denken welke kleur mijn perfect match zou zijn, maar nooit is het ervan gekomen om de Colorstay foundation in huis te halen.

Revlon Ultra HD lipstick

Tegenwoordig gooit Revlon het over een andere boeg met een HD lijn. Het klinkt fancy om te zeggen, mijn lipstick, mijn foundation,... is HD. Maar wat koop je daar nu mee? Ik ging de test aan en nam de proef op de som met twee Ultra HD lipsticks. In welke mate kan een lipstick HD zijn? 

Revlon Ultra HD lipstick

Verpakkingsgewijs word ik niet omver geblazen door de look van deze lipstick. Vrij sober en de uitstraling doet mij denken aan Wet 'n Wild. Wat natuurlijk een stuk goedkoper is dan Revlon. Anderzijds kan je wel makkelijk door de huls kijken om te zien welke kleur lipstick je vast hebt. Ik denk dat Revlon qua verpakking beter zijn best had kunnen doen. Maar laat je niet te snel "afschrikken" door dit lelijke eendje. De inhoud is wel iets om blij over te worden.

De lichte gel textuur is zo zacht en zo romig, dat het een plezier is om deze lipstick aan te brengen. Letterlijk glijdt deze lipstick over je lippen heen zonder enige moeite. De balsemachtige finish voel je amper zitten op de lippen en zorgt voor een comfortabel aanvoelen.  Als extra'tje krijg je een prachtige glans en de lipsticks ruiken behoorlijk zoet.

Tot slot de kleuren. Hibiscus is een zalmroze lipstick met een hintje koraal er doorheen. Staat wellicht zeer mooi bij een getinte huid. Mijn persoonlijke favoriet: Iris, een kleur die moeilijk te omschrijven valt. Ik denk dat ik in de buurt kom als ik zeg dat het een diep pruimkleurig paars is. Beiden intens gepigmenteerd en opaak vanaf het begin.

Revlon Ultra HD lipstick 860 HibiscusRevlon Ultra HD lipstick 850 Iris

Conclusie? Fijne, goed gepigmenteerde lipsticks die prettig aanvoelen op de lippen. Behandel deze Ultra HD lipstick met de nodige zachtheid, want de gel textuur is zo zacht en zo romig dat de lipstick zelf vrij fragiel is. Na het testen van de Ultra HD lipsticks is het mij niet duidelijk wat Revlon precies wilt benoemen met HD lipstick, maar ik ben er wel over uit dat dit fijne lipsticks zijn!
   
Te koop via de webshop Parfumania
Revlon Ultra HD Lipstick - 12.95 euro


Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

4 opmerkingen:

  1. De lipsticks zien er goed uit. Vind beide kleurtjes heel mooi, denk dat het 2de wel iets voor mij is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie kleuren en ze zien er inderdaad romig uit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Iris vind ik het mooist. Hibiscus vind ik minder, heb onlangs nog redelijk wat van zulke kleurtjes weggedaan omdat ik ze niet mooi vind staan bij mij.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De tweede kleur is echt bijzonder mooi maar ik zie inderdaad ook geen "speciaal" effect.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen