24 mrt 2016

M.A.C FLAMINGO PARK & VELVETTEASE

M.A.C. Flamingo Park & VelvetTease

Roze tot de derde macht schotel ik jou vandaag voor. Deze nieuwe M.A.C. make up producten maken onderdeel uit van de limited edition Flamingo Park collectie en VelvetTease collectie. 

VelvetTease is een kleine collectie bestaande uit 12 matte lipstick potloden die je niet hoeft te slijpen, maar makkelijk omhoog kunt twisten. Intense, pure kleuren zoals een lipstick, maar met het gemak van een potlood. 

M.A.C. Flamingo Park & VelvetTease

Tease Me, een licht roze lipstick met een matte finish, is niet meteen een kleur waar ik dagelijks mee rond loop. De kleur oogt nogal '90's vind ik. In combinatie met een gloss wordt het geheel instant wearable. Het draagcomfort is er. De lipstick voelt min of meer aan als een dun laagje lipbalsem op de lippen. Hoewel matte lipsticks erg trendy zijn, blijf ik een gloss meisje en blaast de VelvetTease lipstick mij niet van mijn sokken.  

M.A.C Velvettease Tease me lipstick

De Cremesheen Glass is meer mijn ding! Jaren terug was ik grote fan van de kleur Boy Bait en ook Sweet Tooth weet mij te bekoren. Een vrolijke, warme helder roze gloss met een romige textuur, een mooie glans en zonder plakkerig aan te voelen. Mijn ervaring leert wel dat plakkerige glossjes langer blijven zitten, dus regelmatig heraanbrengen is de boodschap. De spons applicator is fijn net als de textuur en met de welgekende M.A.C geur. Ik ben om voor deze lipgloss.


M.A.C Flamingo Park Cremesheen Glass


M.A.C Flamingo Park Cremesheen Glass

Flock & Roll is een pastel roze met een matte finish die in een groter geheel mooi tot uiting kan komen. Als je houdt van zachte, lieve kleuren is Flock & Roll wellicht iets voor jou. De pigmentatie is oké zeker in combinatie met een goede oogschaduwbasis. Ik draag zelden tot nooit roze oogschaduw op mijn ooglid eerder in de arcadeboog als transitiekleur. Desondanks dat het een oogschaduw is, vind ik Flock & Roll leuk staan op de wangen als subtiele blusher. 

M.A.C Flamingo Park eyeshadow
M.A.C Flamingo Park eyeshadow

M.A.C is te koop via de M.A.C Store of online via de webshop. 
VelvetTease lip pencil - 21 euro
Oogschaduw - 17.50 euro
Cremesheen Glass - 21 euro

Beauty Treasures 
 bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

7 opmerkingen:

 1. Mooie producten vooral de oogschaduw, die zou ik ook gebruiken als Blush :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heb nog niks uit de collectie geprobeerd, maar al dat roze sprak me van in het begin al aan! Prett stuff.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De blush is echt bijzonder mooi!

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie en frisse kleurtjes, perfect voor de lente! Ik vind de cremesheen glass super mooi, dit is ook helemaal mijn kleur! Zal helemaal goed staat op een sunkissed huid.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh my, echt super mooi! Ben echt onder de indruk, prachtige heerlijke kleurtjes :D en het staat je zo goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed gedacht om die oogschaduw als blush te gebruiken! 't Is een mooi kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat mooooooi! Echt een supermooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen