31 jan 2016

GIVENCHY ROUGE INTERDIT VINYL LIPSTICK REVIEW & SWATCHES

Givenchy is net een tikkeltje anders dan alle andere beauty merken die je kan kopen bij de parfumerie. More edgy, more streetwise, more ... you. Bewust even anders. Rouge Interdit Vinyl, hun nieuwste lippenrood, heeft alles: een extreme glans, bijzondere kleuren en een unieke formule.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

Laten we beginnen met dat laatste: de formule. Het geheim van deze unieke formule zit in het mysterieuze ingrediënt, de olie van zwarte rozen. Op de lippen zorgt deze olie voor een ultra hydraterend effect en een comfortabel gevoel. Siliconenhars geeft soepelheid en een vuleffect aan de lippen. Ze ogen voller, gladder en het licht wordt weerkaatst voor een stralend glanseffect. Luxe ten top want deze lipstick bevat een parfum. Heldere frisheid van lychee in contrast met sensueel warme vanille en gekaramelliseerde appel. Tijdens het aanbrengen ruik je de geursamenstelling. Leuk effect en zorgt voor net dat sprankeltje meer. 

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

In het totaal zijn er 16 tinten waarvan er 12 zullen verkocht worden in België. De kleuren zijn rebels, catchy en voor ieder wat wils. Ik testte 09 Corail Redoutable en 16 Noir Révélateur uit. 

09 Corail Redoutable 

Corail Redoutable is een zachte koraalkleurige lipstick met een ultra glossy finish. De nieuwe Givenchy lipsticks voelen op de lippen zoals een lipbalm. Romig en comfortabel maar met een transparante kleurafgave en een glossy finish net als een lipgloss.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 09 Corail Redoutable

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 09 Corail Redoutable

16 Noir Révélateur

Dit is ongetwijfeld de meest intrigerende en interessante kleur uit de collectie. Mysterieus en diepzwart. De alchemie van pigmenten reageert op de pH waarde van je lippen. Na het aanbrengen verandert de kleur naar jouw unieke tint variërende van pruim tot mauve. Op mijn lippen oogt de kleur berry-achtig en geeft het de gloed van intens doorbloedde lippen. Voor de durvers en waaghalzen onder ons, je kan experimenteren met Noir Révélateur en de tint gebruiken als topcoat over een andere kleur. Op deze manier creër je een intenser en donkerder effect.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 16 Noir Révélateur

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 16 Noir Révélateur

De Rouge Interdit Vinyl verpakking is slanker en langer dan de iconische verpakking van de Rouge Interdit lipstick. Deze nieuwe lipstick is een aanrader als je net als mij houdt van glanzende texturen en een comfortabel gevoel op de lippen. Deze lipsticks zijn op en top luxe. Doordat de textuur licht en transparant is, dien je de Givenchy Rouge Interdit Vinyl lipstick doorheen de dag regelmatig opnieuw aan te brengen.


Te koop bij de parfumerie. 
Rouge Interdit Vinyl lipstick (12 tinten) - 33.50 euro

Beauty Treasures 
  bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram 

7 opmerkingen:

  1. Mooie lipsticks ! Vooral die tweede spreekt mij aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had me nooit zo verdiept in de lipsticks van dit merk! Ik vind ze origineel en echt heel erg mooi :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn mooi! Ze voelen ook echt super aan, heel gemakkelijk om op je lippen te smeren.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind deze zo fijn voelen, echt een balm en ik hou daar erg van!

    BeantwoordenVerwijderen