14 okt. 2015

GIVENCHY: EAU DEMOISELLE EAU FLORALE

Ik ga geen enkele dag de deur uit zonder dat ik parfum op heb. Nope, geen enkele dag! Het gebruik ervan is een gewoonte geworden en is het allerlaatste wat ik doe voor ik de badkamer uitga. Nieuw in mijn badkamer: Eau Demoiselle Eau Florale.

Givenchy Eau Demoiselle Eau Florale
Givenchy Eau Demoiselle Eau Florale

Givenchy Eau Demoiselle Eau Florale is een goed voorbeeld van een mooi parfumflesje en een lekkere geur. Deze romantische geur heeft een fruitige opener, een bloemig hart en de nodige frisheid die subtiel doorzindert. In de hoofdrol: eglantier. 

Topnoten: peer en roze pompelmoes
Hartnoten: waterjasmijn en Japanse wilde rozen
Basisnoten: blond hout en muskus

De houdbaarheid is oké, maar niet uitstekend. Daarmee bedoel ik dat ik doorheen de dag nood heb om de geur her aan te brengen. Ik hou van de aanwezigheid van mijn parfum. Als je daar minder behoefte aan hebt, dan ben je zonder twijfel (zeer) tevreden over de houdbaarheid. 

Givenchy Eau Demoiselle Eau Florale

Givenchy Eau Demoiselle Eau Florale is verkrijgbaar bij Planet Parfum.
Eau de toilette 50 ml - 69 euro

Beauty Treasures 

5 opmerkingen:

 1. Het flesje vind ik lelijk, maar de geur zelf lijkt me wel heel yum.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grappig, ik vind het flesje niet lelijk, eerder klassiek. Maar de geur is inderdaad lekker!

   Verwijderen
 2. De geur lijkt mij heerlijk, ga er wel eens aan gaan snuffelen als ik nog eens bij de iciparisxl ben :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen