22 feb 2013

REVIEW SHOPPING SERVICE BACIO DI FIORI

Tegenwoordig shopt haast iedereen wel eens online. Soms heb je hiermee een goede ervaring, soms valt het tegen. En vooral dat laatste is niet zo prettig. Je weet dat ik heel graag de Lily Flame kaarsen eens wou uitproberen. Dus kreeg ik van mijn lieve schat voor Valentijn enkele kaarsen cadeau. Ik moest wel zelf de bestelling plaatsen, maar dat vond ik niet zo erg aangezien ik dan de geuren zelf kon uitkiezen. Ik besloot via de webshop Bacio Di Fiori te bestellen. Vandaag alvast mijn shopping service review! In het verleden heb ik al eens een review geschreven over de service van de webshop MildCosmetics. Die trouwens heel erg betrouwbaar is. Benieuwd naar mijn mening over de webshop Bacio Di Fiori?
 
Heel toevallig kwam ik deze webshop tegen en ik was eigenlijk vanaf het eerste moment geïnteresseerd. De lay out is eenvoudig en je kan makkelijk navigeren tussen de verschillende onderdelen (make up, skincare, ...) van de shop. Maar uiteraard ging mijn interesse vooral uit naar het assortiment van de Lily Flame geurkaarsen.
 
Ik besloot drie verschillende geuren in mijn winkelmandje te leggen namelijk Coconut Grove, Party Time en Love. Ik vond een webshop terug die qua prijzing iets goedkoper is, maar waarbij het assortiment beperkter is. Iedere kaars brandt tot 35 uur lang en is volledig handgemaakt. Ze kosten per stuk 15,25 euro wat opzich niet goedkoop is, maar als je telt hoeveel uur deze meegaat tov een Ikea kaars. Dan betaal je volgens mij even veel. En de Ikea geurkaarsen branden niet gelijk matig op. Dus benieuwd of deze Lily Flame's dat wel doen.
 
Na de bestelling kreeg ik een bevestigingsmail. En tevens ontving ik een email zodra het pakje op de post gedaan werd. Dat vond ik fijn, maar maakte me wel heel erg benieuwd telkens als ik 's avonds van het werk naar huis ging. Zou het er zijn, of niet? Eén weekje later kwamen ze toe. Alles zat erg goed verpakt. Het was echt een feest om de kaarsen uit te pakken. Je merkte meteen dat hierin veel tijd gestoken was en dat waardeer ik enorm. Het leek wel alsof ik jarig was. En die gelukspoppetjes, how cute!
 
Alles is prima verlopen. Duidelijke communicatie naar verzending toe, zorgvuldig verpakt, leuke samples. Ik ben erg tevreden over deze webshop! Mocht je zelf interesse hebben om deze heerlijke geurkaarsen te bestellen, kan ik deze webshop ten zeerste aanraden. Een uitgebreide review over de kaarsen zelf mag je in de toekomst verwachten.
 
Fijne vrijdag!

6 opmerkingen:

  1. Ik ga die kaarsen nu echt eens moeten bestellen hoor ! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb nog nooit lily flame kaarsen gehad :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hmm lijken me lekker. Tip: in Genk zouden ze ergens in een beauty salon kaarsen van Bomb Cosmetics hebben die zijn gelijkaardig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Nog nooit van gehoord, ziet er wel mooi uit :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die kaarsen zien er echt zo leuk uit hé!

    BeantwoordenVerwijderen