14 sep 2015

ACHTER DE SCHERMEN | EVENTS NESPRESSO, URBAN DECAY & L'OREAL PROFESSIONAL

Zodra september aanvat, komt het normale leven terug op gang. De nieuwe beauty lanceringen liggen op de loer en bedrijven presenteren maar al te graag hun herfstige nieuwigheden. Ik ging langs bij de Nespresso Boutique te Hasselt voor een cocktailparty, ik was bij de opening van de eerste Urban Decay counter in België en afgelopen vrijdag ontdekte ik in Brussel de nieuwigheden van L'Oréal Professional voor het najaar. Benieuwd?

Nespresso Boutique Hasselt - cocktailparty 

Nespresso opende in juli haar 7de boutique. Hoewel de boutique intussen anderhalve maand open is, was afgelopen week pas de cocktailparty. Het ideale moment om de nieuwe limited edition smaken voor te stellen. Palermo en Milano doen mij terug denken aan de limited editions van 2013 (Triesti en Napoli). Beiden straffe toebak. Milano (intensiteit 9) is een melange van Robusta en Arabica met verfijnde fruit- en graantonen. Wanneer je deze kop koffie drinkt met een melkbereiding bv. cappucino proef je een karamel toets die je anders niet zou opmerken. Palermo (intensiteit 11) heeft een aromatisch profiel met toetsen van peper en cacao. Een stuk pittiger dan Milano en met een donkere crema. Als koffie liefhebber heb ik intussen een voorraadje ingeslagen van deze nieuwe smaken. 

Nespresso Hasselt
  

Urban Decay - opening counter Ici Paris XL Brussel

Woensdag werd de komst van de eerste Urban Decay counter feestelijk gevierd met een gepaste paarse loper. Enorm veel mensen zakten af richting Ici Paris XL Nieuwstraat Brussel om een eerste glimp op te vangen. De counter is ruim en iedere dag bemand door een Urban Decay visagiste. Handig! Mijn wishlist is intussen aangedikt met het nieuwste Naked Smoky palet (zie foto hieronder, afbeelding rechts bovenaan).


Urban Decay counter Ici Paris XL Nieuwstraat Brussel
Urban Decay counter Ici Paris XL Nieuwstraat Brussel


L'Oréal Professionnel - kennismaking Pro Fiber, haircontouring en vernieuwde Steampod

Tot slot sloot ik de werkweek af met een bezoekje aan Adrien Coelho Premier Studio voor de launch van een nieuwe L'Oréal Professionnel haarverzorgingslijn Pro Fiber, om kennis te maken met het concept van haircontouring en de vernieuwde Steampod. Mijn bezoekje was blits en kort en helaas was er té weinig tijd om uitleg te krijgen. Maar gelukkig wel tijd genoeg om optimaal te genieten van de Pro Fiber expierence. Deze nieuwe lijn staat volledig in teken van het herstellen van beschadigd haar. Op basis van de analyse van je L'Oréal Professionnel kapper wordt het stadium van beschadiging opgemeten. Na diagnose kan de kapper verdere stappen ondernemen met de juiste producten. Blijkbaar mag ik van geluk spreken en bevinden mijn haren zich in goede staat. Zou de kappersbeurt van een week geleden daar iets mee te maken hebben? Ik kreeg een aantal leuke producten mee naar huis om uit te testen oa de rode Pro Fiber lijn en de vernieuwde Steampod. Binnenkort meer hierover. 

L'Oréal Professional Pro Fiber experience

L'Oréal Professional Pro Fiber


Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtige UD stand! Ik wil er echt snel eens langsgaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De Urban Decay counter is echt de moeite hé :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat ik niet aanwezig kon zijn bij de lancering van Urban Decay, zag er leuk uit.

    x Karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je zag er goe uit op dat Loreal event! Events zijn echt zo cool hé, en wat een mooie goodiebag!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Naar die nieuwe steampod ben ik heel benieuwd, ik ken de oudere versie ervan en die zorgt bij mij voor super glad en zacht haar dus de nieuwe kan alleen maar nog beter zijn. En dat nieuwe UD palette natuurlijk, I want <3 ^^

    BeantwoordenVerwijderen