19 apr. 2015

MIJN TOP 3 | FAVORIETE "ZEN" ADRESSEN


Wie hard werkt, heeft regelmatig nood aan ontspanning en verwennerij. Thuis heb ik mijn eigen badkamer (wat een luxe) die ik met niemand moet delen. Een aards paradijs voor een die hard beauty fanaat! Ik maak dan ook gretig gebruik van alle mogelijkheden die ik heb. Zalig badderen met een glaasje bubbels of op zondag ochtend uitgebreid douche met mijn favoriete scrubs en allerhande. Enkele keren per jaar trek ik erop uit richting een professioneel beauty salon of sauna complex. Om mij compleet te laten onderdompelen. Hieronder vind je mijn top drie van favoriete adresjes.


Saunacomplex Thermae Boetfort

Ik ga ongeveer een viertal keer per jaar naar de sauna. Aangezien mijn vriend geen liefhebber is, zoek ik regelmatig de company op van mijn mama en mijn oma. Ons favoriet stekje du moment is kasteel Thermae Boetfort gelegen te Melsbroek (vlabij Zaventem). Desondanks dat je niet ver verwijderd bent van de luchthaven is dit een oord waar je volledig tot rust kan komen. Ik vertoef er graag. Een Aufguss sessie, ook wel opgietsessie genoemd, is de moeite waard om een keer uit te proberen. De sessie wordt georganiseerd en begeleid door een saunameester. Tijdens de opgietsessie giet de saunameester verschillende soorten etherische oliën in combinatie met water op de warme stenen. Het vochtigheidspeil stijgt, de temperatuur wordt opgedreven en de hitte verspreidt zich. Het is een aparte beleving van geuren, intens zweten en pure ontspanning. Treatwell

Sindskort heb ik iets nieuws ontdekt namelijk Treatwell. Een online platform waar je een hele boel kappers, schoonheidssalons, nagelstudio, …  gebundeld terug vindt. Handig! Als je net als mij geen vast schoonheidssalon hebt en graag een keer iets nieuws uitprobeert. Dan kan je via Treatwell op een gemakkelijke en eenvoudige manier een passend salon bij jou in de buurt terugvinden. Bye bye goude gids!  


Rainpharma

Antwerpen is natuurlijk dé place to be als je houdt van shoppen. Tussen al het shoppen door, geniet ik graag van een deugddoende behandeling. Het Rainpharma Foot Treatment is een aanrader voor de vermoeide voetjes. De grote schoonmaak wordt gehouden (nagels knippen, vijlen, eelt verwijderen, …) en tussentijds geniet je van een warm voetbad, een deugddoende scrubbeurt en een relaxerende voetmassage. Het doet er mij aan denken dat ik nog enkele fantastische Rainpharma producten in huis heb, die ik nog niet gereviewd heb. Iemand interesse?Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

Geen opmerkingen:

Een reactie posten