21 mrt. 2015

HUGO BOSS | HUGO WOMAN EAU DE PARFUM

De nieuwe Hugo Boss eau de parfum heeft mijn hartje verovered. HUGO Woman, zo noemt deze fragrance, is sexy, fris, stoer en aanwezig tegelijk. Kan dit? Ohja, dit kan! Allemaal verzamelt in deze minimalistische cirkel.


Deze geur is opgebouwd uit rijpe boysenbessen, sprankelende Italiaanse mandarijnen gecontrasteerd met kruidige bergfrisheid afkomstig van rode grassoorten uit het Himalayagebergte in de top. Na een frisse, vrolijke opener ebt de geur over naar Jasmijn sambac, sappige pruimen, iris en een pittige, rokerige intensiteit afkomstig van Indiase zwarte thee. Het hart is een onweerstaanbare mix tussen vrouwelijkheid met een mannelijke twist. In de basis vind je heel wat houtnoten terug zoals sandelhout, ceder en amber.


Niet voor niets dat je deze geur al zag voorbij komen in mijn Beauty Treasures van de maand februari. Wij zijn twee vrienden, jij en ik (of hoe gaat dat liedje ook al weer?). Wanneer ik een parfum beoordeel, hou ik niet alleen rekening of de noten onderling mij aanspreken, maar ook de houdbaarheid moet in orde zijn. HUGO Woman slaagt met glans in de houdbaarheidstest. 

Dit fruitige bloemenparfum is een aanrader voor de jonge, energieke vrouw. Lekker fris voor het voorjaar, maar toch met een zoet randje eraan.


Te koop bij de parfumerie.
Hugo Woman EDP 30 ml - 45 euro/ 50 ml - 65 euro/ 75 ml - 83 euro
Hugo Woman douchegel 200 ml - 30 euro
Hugo Woman bodylotion 200 ml - 33 euro


Beauty Treasures

5 opmerkingen:

  1. Klinkt heerlijk! Mijn favoriete parfum is femme van hugo boss dus naar deze ben ik ook heel benieuwd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, klinkt heel fijn! Ik heb Femme van Hugo Boss hier nog ergens tussen mijn parfum stash staan, morgen toch nog eens gebruiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het klinkt echt super goed, ben enorm benieuwd naar de geur :)

    BeantwoordenVerwijderen