23 feb 2015

AVEDA | BEAUTIFYING CREME CLEANSING OIL & BODY MOISTURIZER

Als je jezelf een keer wil verwennen in alle zachtheid dan zit je goed bij Aveda. Het iconische Beautifying Composition is al enkele jaren een bestseller vanwege het geliefde aroma.  Nieuw in het Beautifying gamma zijn de Beautifying Creme Cleansing oil en de Beautifying Body Moisturizer. Je moet er wel iets dieper voor in je portemonnee tasten, maar je krijgt wel twee top verwenproducten in de plaats. 


De unieke samenstelling en het verkwikkende aroma zorgen voor een spa experience in jouw eigen badkamer. Allereerst is de geur heel zuiver en gebalanceerd. Toen ik de producten voor het eerst rook, leek het alsof de lavendel die erin verwerkt zit de bovenhand heeft. Onverwachts verandert de geur en explodeert in een bijzondere aroma van gecertificeerde organische bergamot aangevuld met een kruidige noot van rozemarijn en lavendel. 

Niet alleen is de geur prettig ook van de ingrediënten word je vrolijk. De Creme Cleansing Oil bevat babassu betaine (een milde reiniger), gecertificeerde organische saffloer- en olijfolie. Die de huid op een milde wijze reinigen en instaan voor het behoud van de natuurlijke vochtbarrière. Ook in de Body Moisturizer vind je dezelfde saffloer- en olijfolie terug aangevuld met organische shea butter. 


De Creme Cleasing Oil is een romige crème en geen olie zoals je misschien wel zou verwachten. De crème voelt heerlijk aan op de huid en schuimt rijkelijk in combinatie met een douchepuff. Het is een unieke ervaring om deze crème reiniger onder de douche te gebruiken. Ondanks dat de douchecrème zeer mild is, hydrateer ik na het douche graag mijn lichaam extra. De Body Moisturizer smeert prettig, voelt niet plakkerig aan en hydrateert intens. De combinatie is zalig voor de winter, maar ook in andere jaargetijden voor droge huidtypes.


Te koop bij een Aveda schoonheidssalon of Aveda spa.
Beautifying Creme Cleansing oil - 28.50 euro
Beautifying Body Moisturizer - 34 euro

Beauty Treasures

6 opmerkingen:

  1. De Creme Cleansing Oil klinkt echt als een topproduct voor de gevoelige huid. Ik wil het wel eens een keertje proberen :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik heb nog geen producten van aveda geprobeerd :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze lijken me fijn voor mijn droge huid, mooie clean verpakking ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De geur werkt zoo ontspannend, love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. :-O En ik maar denken dat Aveda enkel haarproducten had.

    BeantwoordenVerwijderen