11 jan 2015

WIN WIN WIN | EEN WINTERS VERWENPAKKET MET OA LE PETIT MARSEILLAIS - GESLOTEN

Net voor Kerstmis speelde Le Petit Marseillais Sinterklaas en deelde heel wat leuke prijzen uit via hun facebook pagina. Nu de feestdagen de revue gepasseerd zijn, is het eindelijk mijn beurt om cadeautjes uit te delen! 

Ik verloot een heerlijk verwenpakket onder mijn lezers met een hoge aaibaarheidsfactor. De inhoud: twee Le Petit Marseillais douchebalsems en een luxe plaid van Unique Living (130 x 160).  De douchebalsems zorgen dankzij hun rijke textuur voor een intense hydratatie en voeding van de huid. Je kan zelf ontdekken welke jouw favoriet is. De Nutrition Intense met rozenolie, arganboter en bijenwas of de Nutrition Intense met olijfboter, bijenwas en zachte amandelolie. 


Hoe kan je deelnemen?
Aangezien ik deze winactie organiseer speciaal voor mijn Beauty Treasures lezers, zou ik het fijn vinden mocht je mij volgen via Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin' en Youtube. Stuur ter bevestiging een e-mail naar beautytreasures@hotmail.be om je deelname te confirmeren en vergeet niet om je adres te vermelden.

Extra bonuspunten
Twitter: Win een leuk winters verwenpakket van Le Petit Marseillais . Alle info omtrent de winactie vind je terug op

Facebook: Win een leuk winters verwenpakket van Le Petit Marseillais via @beautytreasures.be . Alle info omtrent de winactie vind je terug op


Deelnemen kan tot en met 25 januari 2015. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht.  Veel succes en mailen maar!


Beauty Treasures   
   bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

 1. hadsikidee.... natuurlijk loot ik voor die mooie prijs gezellig mee  en lieve vriendinnen kom ook deze actie maar even delen en promoten    dan kan je voor die super gave prijs gewoon meeloten  Gooi mij maar in de Hoge hoed en tover er een superblije winnaar uit   

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke actie, ik doe heel graag mee. Dat dekentje ziet er zoo cozy uit, en die douchebalsems lijken me perfect voor in de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe mee aangezien dat ik geen droge huid heb maar wel super vochtarm kan ik het goed gebruiken :( mail zal naar je toekomen,
  liefs kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou graag eens meedoen met een winactie, ik hoorde al van anderen dat dit merk heel fijn is, en ik ben er wel nieuwsgierig naar. Hier in Nederland wordt het echter niet verkocht ;-)
  Mailtje is verzonden en ik zal je winactie ook promoten op twitter.

  Lieve groetjes,
  Sandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne winactie! Ik heb vorige keer gewonnen dus geef ik graag de anderen ook een kans om te winnen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik doe ook mee , om dit heerlijk huid verwenpakket van Le Petit Marsaillais te winnen , fingers crossed , i liked & shared , grtz Linda Vandecasteele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik doe ook graag mee super leuk om dit te mogen winnen ....
  I liked & shared

  BeantwoordenVerwijderen
 8. graag maak ik kans om deze heerlijke verwennerij te winnen! bedankt om deze winactie! facebook pagina en mail: oké!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zou fijn zijn voor mijn vriendin! Ze verdient wel iets moois, want na de bevalling van ons zoontje is haar huid gevoeliger geworden en is het een beetje opletten welke productjes te gebruiken. Deze douchegels lijken in ieder geval heel zacht voor de huid! Ben er zelf ook benieuwd naar, hou ook wel van allerlei heerlijk geurende productjes voor onder de douche. De knuffelplaid zou hier ook fantastisch zijn, heerlijk samen snoezelen en knuffelen met ons zoontje nu het buiten zo koud is, om hem lekker warm te houden

  BeantwoordenVerwijderen