6 jan 2015

REMINGTON | YOUR STYLE DRYER KIT

In het weekend ga ik regelmatig aan de slag met de föhn voor het creëren van het perfecte kapsel. Voor mij bestaat dat ideale kapsel uit veel volume met een lichte golf in de lengte van mijn haar. Mijn nieuw speelkameraadje is de Remington Your Style Dryer kit

Wat houdt de Your Style Dryer kit in? Je krijgt een basistool waar je naar gelang jouw behoefte/stijl/gelegenheid een ander opzetstuk kunt opzetten. In één klap kan je minimaal drie verschillende looks creëren terwijl je toch maar één haardroger in huis haalt. Als je het mij vraagt een must voor de moderne, stijlbewuste vrouw.


De ionische föhn is van prima kwaliteit en zorgt vrijwel onmiddellijk voor pluisvrij haar. De diffuser heb ikzelf niet nodig, maar is een handig hulpmiddeltje voor dames die natuurlijke golvend haar hebben. Je krullen worden veerkrachtiger en mooier omlijnd door de diffuser. De root booster daarentegen is helemaal mijn dada! Ik hou van veel volume aan de aanzet en rond de kruin. In het begin is het wel even wennen, maar eens je door hebt hoe je ermee aan de slag moet gaan, is het kinderspel. Om je een idee te geven wat je allemaal kan met deze Remington Your Style Dryer kit bekijk dan dit filmpje.

Wie wil kan naast de standaard opzetstukken ook nog twee aparte opzetstukken kopen. Namelijk de slim concentrater voor extra stijl haar of de spin curl om losse golven te creëren. De prijzen van de opzetstukjes variëren en het handige is dat deze individueel te koop zijn. Dus je kan deze ook naderhand aanschaffen. De prijs van de Your Style Dryer kit vind ik zeer goed doenbaar. Je betaalt net geen 35 euro wat een betaalbare prijs is voor deze leuke föhnset.


Remington Your Style Dryer kit - 34.99 euro te koop bij de elektrozaak en Colruyt.
Remington Your Style accessoires prijzen variëren tussen 3.99 en 12 euro.

Beauty Treasures   
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram
Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

  1. ziet er uit als een goed setje! fijne prijs ook =)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Chique dinges! Zelf zou ik er waarschijnlijk wel niet zo veel gebruik van maken. Wil mijn haar zo min mogelijk blootstellen aan hitte tools.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Your Styler kit is echt super! Ik ben fan!

    BeantwoordenVerwijderen