3 dec. 2014

GEKLEURDE HERFST/WINTER NAGELLAKJES

Ik draag niet dagelijks nagellak en soms gaan er weken voorbij dat ik geen nagellak draag. Vaak uit tijdsgebrek, desondanks vind ik het wel heel leuk staan! Zo testte ik vier nieuwe lakjes uit die dit najaar gelanceerd zijn. Twee uit de L'Oréal Dark Side of Grey collectie en twee uit de Essie herfst collectie.


Laten we starten met de L'Oréal lakjes, aangezien deze het meest tot de verbeelding spreken. Mademoiselle Grey nr. 888 (latex effect) is een glanzende muisgrijze nagellak met een crème finish. Grijs is een goed alternatief als je zwarte lak te donker of te opvallend vindt. Ik ben aangenaam verrast over de houdbaarheid van dit kleurtje, top! Het mooiste effect bekom je door twee laagjes nagellak aan te brengen.Metallic Cuff nr. 893 (metallic effect) daarentegen bevalt mij minder goed. Als ik aan metallic effect denk, dan denk ik aan vloeibaar metaal met heel wat metallic glans. Maar dit lakje is totaal anders. Het bevat namelijk mini spikkeltjes. Ik stel mij de vraag of dit wel het gewenste effect is? In eerste instantie dacht ik, dat ik de flacon niet goed genoeg geschud had, maar daar lag het niet aan. Het lijkt alsof de nagellak vol met luchtbelletjes zit. Heel jammer!


Essie lakjes daarentegen stellen nooit teleur. De kwaliteit is altijd goed, de kwastjes zijn fijn in gebruik en het kleurengamma uitgebreid. Dress to Kilt is een sappige rijp rode kleur. Eén laagje is voldoende om een mooie intense kleur te bekomen. 


The Perfect Cover Up is een hele donkere grijze nagellak met een turkooizen weerschijn. Afhankelijk van de lichtinval komt deze tevoorschijn. Net als Dress to Kilt, heb je ook van The Perfect Cover Up maar één laagje nodig om je nagels opaak gelakt te krijgen.  

 

L'Oréal verbaast en stelt teleur. Mademoiselle Grey vind ik een aanrader, zeker vanwege de lange houdbaarheid, al is de kleur niet heel speciaal, maar wel mooi voor het najaar. Metallic Cuff daarentegen vind ik zonde van het geld. Zoals we gewoon zijn van Essie is de kwaliteit prima. Als je opzoek bent naar een mooie rode nagellak dan is Dress to Kilt een goede optie. Als ik één lakje opnieuw zou kopen, dan zou ik zeker voor The Perfect Cover Up gaan.

L'Oréal Dark Side of Grey collectie is te koop bij het Kruidvat en supermarkt.
5.99 euro - 5 ml 

Essie fall collection is te koop bij DI en Kruidvat.
10.99 euro - 13.50 ml 

Beauty Treasures

14 opmerkingen:

 1. Mademoiselle Grey is echt mooi, very classy!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ach ach de rijp rode tint van essie vind ik ontzettend mooi om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mademoiselle Grey is super mooi! heb je een soort van gellak lamp?

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb een UV lamp voor gellak, maar deze lakjes zijn gewone lakjes. Maar vooral de Essie lakjes en Mademoiselle Grey hebben een prachtige glans!

   Verwijderen
 4. Mademoiselle Grey is idd de mooiste van ze allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De 'gewone' L'Oréal lakjes houden op mijn nagels het best, ik ben fan! Alleen wil ik meer kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kleuren, jammer van dat metallic lakje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie kleuren! Leuke blog heb je. X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mademoiselle Grey is mijn favoriet. Een kleurtje dat bij alles past :D x

  BeantwoordenVerwijderen