26 nov 2014

BE CREATIVE | MYSTERY QUAD REVIEW, SWATCHES & LOOK

Afzonderlijk zie ik op het eerste zicht vier mooie oogschaduw kleuren, maar te samen in een quad? Ik kon niet meteen een look bedenken waarbij ik alle kleuren gebruikte, tot ik ermee aan de slag ging. Dit nieuwe BE Creative Mystery palet is verrassend. De naam is goed gekozen, maar gelukkig is dit mysterie makkelijk te ontrafelen ;-). 


De oogschaduws zijn bijzonder goed gepigmenteerd en boterzacht in de goede zin. De textuur is fijn, zonder dat de oogschaduws kruimelig zijn. De kleurcombinatie vind ik op het eerste zicht vreemd, maar champagne, rozenhout, zilvergrijs en aubergine passen opvallend mooi bij elkaar. Geen spectaculaire kleuren, al vind ik de aubergine en het rozenhout erg mooi, de kleuren zijn niet heel bijzonder of apart. 

droog zonder oogschaduwbasis

Dit palet is vooral geschikt voor het creëren van smokey eyes met een extra vrouwelijke toets , maar ook overdag valt dit palet goed te gebruiken. De oogschaduws bevatten allemaal glans en ogen hierdoor feestelijk.

Voor de look hieronder gebruikte ik de champagne highlighter op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek. Over het gehele ooglid bracht ik de licht roze oogschaduw aan, in de buitenste ooghoek en in de arcadeaboog de kleur aubergine. Tot slot onder het oog nog een beetje zilvergrijs. Afwerken met zwart oogpotlood dat langs de wimperrand vervaagd wordt te samen met de aubergine oogschaduw.


Conclusie? Ik ben tevreden over dit palet. Je krijgt voor de prijs die je ervoor betaalt een kwalitatief hoogwaardig oogschaduwquad in de plaats. Een miskoop is dit totaal niet, als je houdt van de kleurcombinatie. BE Creative heeft goed zijn best gedaan, ik ben inmiddels benieuwd geworden naar meer.


Te koop exclusief bij Ici Paris XL. 
BE Creative Mystery quad - 17.95 euro


Beauty Treasures

11 opmerkingen:

  1. Mooie winterse kleuren! BE heeft leuke en prima make-up!
    Eefje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi palette en ooglook. De kleuren zijn ook op elkaar afgestemd dus daar kan je niet veel verkeerd mee doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nu al een paar oogschaduws van BE Creative geprobeerd en tot nu toe ben ik altijd heel tevreden geweest van de kwaliteit. Deze quad ziet er ook erg goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie koele kleuren, kun je veel kanten mee op :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt ze zijn koel de kleuren behalve de champagne highlighter, deze doet eerder warm aan.

      Verwijderen
  5. Wow je hebt echt een mooie look gecreëerd.

    x karen
    http://dressinginlabels.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk palette, ik zou het meer voor een feestje gebruiken dan voor alledaags.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Klopt, de twee lichte kleurtjes zou je eventueel kunnen dragen overdag, maar het totaal plaatje is nogal smokey en leent zich meer voor feestjes en een avondlook.

      Verwijderen
  7. Mooie kleuren en mooie look heb je ermee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen