12 nov 2014

DIOR | DIOR ROUGE BAUME IN " DIORETTE"

Kiezen tussen verzorging en make up hoeft niet meer. Met Dior Rouge Baume krijgen je lippen een frisse kleur en een wetlook glans terwijl ze intens gevoed en beschermd worden. 


Wist je dat de Rouge Baume 10 keer meer natuurlijke, verzorgende bestanddelen bevat dan een gewone Dior lipstick? Desondanks heeft de balsem een fijne textuur die makkelijk over de lippen heen glijdt. Kristalolie is één van de essentiële ingrediënten van deze lipstick. Het fijne aan deze nieuwe lipstick van Dior is het feit dat je niet moet inboeten op intensiteit en pigmentatie.

De lijn bestaat uit 14 verschillende kleuren gaande van koraalrood, rozenhout tot intens rood. De vier top kleuren zijn Star (parelmoer), Spring (koraalroze), Lili (framboosrood) en Diorette (fushia). Ik testte de kleur Diorette. Zie je die prachtige glans?

 
De verpakking is compact en stijlvol. De extra slim huls ligt makkelijk in de hand en dankzij de schuine top breng je deze lip baume moeiteloos aan, zelfs zonder spiegel. De diepblauwe huls wordt opgesierd met het legendarische cannagemotief en is hierdoor zeer herkenbaar. Leuk detail is de ingegraveerde CD initialen, jammer genoeg na één keer gebruiken zijn deze wel verdwenen. 


Deze Rouge Baume vind je voortaan standaard terug in mijn handtas. Een fijne bondgenoot om bij te hebben tijdens de wintermaanden. Ik denk dat Star ook een mooie aanwinst zou zijn in mijn make up collectie.

Te koop bij de parfumerie.
Dior Rouge Baume - 37.74 euro.


Beauty Treasures

9 opmerkingen:

  1. Dat van de letters zien verdwijnen is altijd een pijnlijk momentje hé :(

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, maar de lipstick blijft fijn om te gebruiken ook al zijn de letters verdwenen ;-).

      Verwijderen
  2. *swoon* Echt zo mooi! Bijna te mooi om te gebruiken inderdaad :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige kleur! Staat je supermooi Steffi! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw prachtige lipstick, mooie foto's ook! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Supermoooie lipstick en look!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Over de oogschaduws die ik in deze look gebruikt heb, net als over de foundation en blush komt nog een apart artikel online, want ook die producten zijn van Dior :-).

      Verwijderen
  6. prachtig product, ontzettend mooie foto's top!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie kleur, en wat zie je er mooi uit op de foto, je make-up is top!

    BeantwoordenVerwijderen