23 aug 2014

THE BODY SHOP | WILD ARGAN BAD- EN BODYLIJN

The Body Shop is er weer in geslaagd om een mooie bad- en bodylijn te lanceren. Ditmaal met als hoofdingrediënt het Marokkaans goud: wilde arganolie.

The Body Shop Wild Argan

Naar goede gewoonte werkt The Body Shop samen met een vrouwen coöperatie in het buitenland. Targanine stelt Berbervrouwen tewerk aan een eerlijk loon en biedt hen overigens de mogelijkheid zichzelf verder te ontplooien. Een mooi initiatief!

The Body Shop Wild Argan$

De Berbervrouwen selecteren handmatig de beste noten, kraken deze met de hand en persen de pitten van de noten langzaam tot er een heldere zuivere argan olie overblijft. The Body Shop investeert in dit project en koopt deze community fair trade olie om te verwerken in deze toch wel bijzondere hamman lijn.

The Body Shop Wild Argan

Genieten en wellnessen kan voortaan thuis. De Wild Argan lijn ruikt warm en lekker tegelijk. Perfect voor het najaar. Maar het idee om thuis te genieten van een uitgebreide douche- of badsessie doet wel denken aan een instant hamman at home.

De uitgebreide lijn bestaat uit een negen producten: een lipbalsem, een miracle solid oil, een bubbling bath, een body butter, een douchegel, een bodylotion, een droge olie, een scrub en een massage zeepje.

The Body Shop Wild Argan

Door de verhuis loop ik even achter met het testen van nieuwe producten. Maar geen paniek, er komt zeker nog een uitgebreide review.
Deze nieuwe lijn is reeds te koop bij The Body Shop filialen.
Prijzen variëren tussen 5 euro en 19 euro.

Wat is jouw eerste indruk over deze nieuwe lijn?

Beauty Treasures

2 opmerkingen:

  1. Ik heb al een paar keer de 'rough scrub' in m'n handen gehad, en 'm telkens teruggelegd. Ik vind 'm echt lekker ruiken, maar bij TBS weet je gewoon dat je betaalt voor de geur. Het zal er wel nog eens van komen hoor, denk ik, maar alleen vind ik het nu nog niet 'WOW' genoeg (ook al ben ik 'toppezot' van de geur)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb deze lijn van de week even geroken bij TBS maar ik weet niet wat ik er van moet vinden vind de geur niet vies maar ook niet lekker, laat ik het zo zeggen ik werd er niet verliefd op dus er kwamen geen producten mee naar huis.

    BeantwoordenVerwijderen