24 aug 2014

ESSIE | ZOMER & NEON COLLECTIE REVIEW & SWATCHES

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Essie een neon collectie met enkele opvallende in het oog springende kleurtjes. Ik testte drie lakjes uit de collectie te samen met één kleurtje uit de zomer collectie van Essie. Ik voeg deze even bij aan het artikel omdat deze op dit moment samen in de winkelrekken liggen. 


Algemeen vind ik de kwaliteit van Essie goed, heel goed zelfs. De kleuren zijn vibrant, dekken goed en het brede kwastje lakt makkelijk. Dikke duim omhoog voor Essie.

I'm Addicted is een uitdagende aquamarijn kleur. Lekker zomers en opvallend, maar kan zeker ook in het najaar gedragen worden. Denk maar aan de stoere jeans look met dit lakje erbij. 

3 laagjes zonder Blanc

Serial Shopper is 100 % mijn ding, zeker met Blanc eronder wordt dit op en top neon. Als je Serial Shopper apart gebruikt, wat ook mogelijk is, is de kleur vergelijkbaar met een zachte perzikkleur. Over de witte basislak Blanc wordt de kleur een stuk flamboyanter.

1 laagje Blanc en 2 laagjes Serial Shopper
in het echt is dit kleurtje nog een stuk vavavoomer (=opvallender)!

Blanc is een soort basis lak voor de gekleurde lak beter tot zijn recht te laten komen. Deze kleur alleen zou ik niet snel gebruiken (look: tipp-ex), maar onder een gekleurde lak daarentegen wel. Helaas moet je heel exact werken om nergens een wit randje nadien te zien.

Haute in the Heat maakt onderdeel uit van de zomer collectie. Persoonlijk vind ik dit geen unieke, bijzondere kleur. Eerder vrij voorkomend, maar deze nagellak dekt perfect met één laagje. Geweldig! Dus als je opzoek bent naar een klassiek fushia roze, bekijk deze kleur dan zeker even.

één laagje


Essie Neon collectie - 13.50 ml/10.99 euro exclusief bij DI (beperkte editie)
Essie zomer collectie - 13.50 ml/10.99 euro oa te koop bij DI en het Kruidvat (beperkte editie)

Beauty Treasures

4 opmerkingen:

 1. Serial Shopper is inderdaad echt wel top :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh prachtige kleuren! Ik kan ook nog de kleur nice is nice aanbevelen, een zachte paarse kleur. (www.effierced.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijke felle kleurtjes i love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de kleurtjes best leuk :) x

  BeantwoordenVerwijderen