20 aug 2014

LE CHAT | MERMAID TREASURES NAGELLAK & GEL POLISH REVIEW & SWATCHES

Laten we nog even de zomer vasthouden met enkele fonkelende kleurtjes van LeChat. Pal in de zomer lanceerde LeChat een nieuwe Perfect Match collectie, bestaande uit zes nieuwe kleuren. Mermaid Treasures is een vrolijke collectie waarbij de focus hoofdzakelijk op glanzende kleuren ligt. Het lijkt alsof de nagellak verzadigd is met glittertjes, maar van fijne kwaliteit waardoor ze amper voelbaar zijn op de nagel. Ik testte drie kleuren zelf uit: Royal Crystal, Precious Coral en Majestic Wonders. Benieuwd naar mijn mening en swatches?


Majestic Wonders - fris turkoois met zilveren glitters
Royal Crystal - lavendelpaars met zilveren glitters
Precious Coral - warm oranje bordeaux met gouden glitters


Mijn absolute favoriet uit de collectie is Precious Coral. Ik vind de kwaliteit van deze lak uitstekend. De dekking is goed, de nagellak kan je makkelijk opaak en streepvrij aanbrengen. 

Royal Crystal en Majestic Wonders zitten beiden in hetzelfde schuitje. Zeker geen slechte lak, integendeel, maar de basis is eerder transparant waardoor je meerdere laagjes nodig hebt voor een mooie dekking. Doordat het geen echte glitter nagellak is, gaat het verwijderen ervan makkelijk met een gewone nagellak remover.


Majestic Wonders heb ik zowel in gewone lak als in gel polish. Mijn lieve vriendin Katrien was kandidaat om deze nieuwe kleur te proberen. Het aanbrengen van de gel polish ging makkelijk, egaal, maar heeft net als de nagellak een extra derde laagje nodig voor de gewenste dekking. Mag het wat meer transparanter, dan heb je voldoende met twee laagjes. 

foto gemaakt door Katrien

Te koop via de webshop van BlueSage

LeChat Perfect Match duo 25.96 euro 
LeChat Nail Lacquer 5.26 euro

Sedert zondag verschijnt er dagelijks een kort nieuwtje op de Beauty Treasures facebook pagina. Nieuwsflashes over nieuwe producten die soon in de winkels liggen of handige make up tips. Zorg dat je deze nieuwtjes niet mist!



Beauty Treasures

2 opmerkingen: