30 aug 2014

DIOR | DIORSKIN NUDE SHIMMER

Geloof het of niet, maar deze gorgeous highlighter heb ik al ruim twee jaar, maar bleef onaangeroerd in mijn badkamerkastje liggen tot dat ik deze door de verhuis opnieuw ontdekte. Thank God! Diorskin Nude Shimmer is een pareltje dat tot het vaste assortiment behoort. Benieuwd naar mijn mening hierover?


Diorskin Nude Shimmer is een poeder in compact vorm met aan de binnenzijde een spiegel en een sponsje. Je kan natuurlijk even goed een poederkwast gebruiken om de highlighter aan te brengen.

 

De textuur is fijn waardoor de kleur haast onmiddellijk versmelt met de huid. De highlighter kan subtiel aangezet worden, maar als je houdt van een opvallende glans. Daar is de Diorskin Nude Shimmer zeker ook geschikt voor. De glans is prachtig en ik ben er zeker van dat  bij vele dames deze highlighter een mooi effect geeft. Het is geen typische goud glans, maar eerder een parelmoer tint. 

Mocht je de Dior Transat highlighter gekocht hebben uit de zomercollectie. Op het eerste zicht lijken deze twee sterk op elkaar. Maar de vergelijking zegt iets anders. 

links highlighter uit de Dior Transat zomer collectie - rechts Diorskin Nude Shimmer
 
Waar breng je een highlighter aan? Je kan natuurlijk zelf bepalen waar je graag een vleugje glans hebt. Jeukbeenderen, neusbrug, onder de wenkbrauwen en de cupidoboog van je lippen zijn de plaatsen waar een highlighter het meeste aangebracht wordt. 

Te koop bij de parfumerie.
Diorskin Nude Shimmer - 47.06 euro

Beauty Treasures 
bloglovin' - twitter - facebook - youtube - instagram

9 opmerkingen:

  1. Ik vind de nude versie ook nog mooier dan de transat versie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind hem ook prachtig! Mijn favoriete highlighter! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb de Nude Tan van Dior de linkse op de foto echt prachtig :)
    Die andere is ook prachtig als me Nude Tan ooit op is koop ik deze is ietsje goedkoper ;) X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is hij mooi, grappig dat je hem nog nooit gebruikt had :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik snap het zelf niet zo goed, gelukkig dat ik verhuisd ben. Anders had ik deze lieveling nog steeds niet herontdekt. Erg hé!

      Verwijderen