7 jul 2014

MIJN BEAUTY TREASURES #JUNI 2014 (FAVORIETEN)

Deze maand opnieuw een favorieten artikel over mijn geliefde producten van de maand juni. Toevallig skipte ik mijn favorieten van de maand mei. Om de simpele reden dat ik weinig nieuws ontdekte in mei. Maar juni daarentegen was voor mij een hele feestelijke maand. Mijn broer en schoonzusje trouwde op 13 juni (was een TOP dag) en twee dagen eerder (11 juni) kregen we de sleutel van ons huisje. Intussen hebben we al heel wat geklust in het huis (te samen met heel wat helpende handen :-) ), leuk om te zien hoe alles vorm begint te krijgen. Maar natuurlijk heb ik ook weer 5 toppertjes weten te strikken om te tonen aan jullie.


Guerlain Aqua Allegoria Limon Verde eau de toilette
Dit is een geurtje dat ik de laatste tijd zeer veel gebruikt heb. Deze eau de toilette ruikt niet alleen lekker fris, maar zorgt ook voor een sprankelende toets die helemaal past bij de tijd van het jaar. (review)

M.A.C. Be A Lady lipstick
Ongetwijfdeld mijn meest gedragen lipstick de afgelopen maand. Niet alleen de textuur van de lipstick is bijzonder fijn, ook de glans, het pigment en ga zo maar verder. Dit is een leuke aanwinst in mijn collectie.


Diorshow Art Pen in Bleu Croisière 
Snel, precies en een leuk kleurtje dat is de beste omschrijving wat ik kan geven voor deze vilten tip eyeliner. Met dit pennetje kan je ultra fijne eyeliners maken, maar ook dik werken voor een catliner. (review)

Bruno Vassari Deep Cleansing Oil
De laatste tijd was ik nogal into reinigingsmousses. Maar met de verhuis in het vooruitzicht ben ik druk bezig met allerlei geopende flacons op te gebruiken. In de hoop zo weinig mogelijk te moeten mee verhuizen. Toevallig vond ik achteraan in mijn badkamerkast deze Deep Cleansing Oil terug van het professionele merk Bruno Vassari. Een heerlijke olie waarmee je zelfs waterproof make up kunt verwijderen. En natuurlijk super fijn om jezelf even te verwennen met een mini facial massage.


Rituals Lotus Shimmer body butter
Deze behoort tot de zomerlijn van Rituals. Een heerlijke romige body butter met een verrukkelijke geur. Ik hoop stiekem dat deze in het vaste assortiment komt, maar dan zonder de shimmer partikels erin. De shimmers storen mij niet, maar moest de body butter zonder zijn, dan zou ik deze gewoon veel vaker gebruiken. Nu is het eerder occasioneel in het weekend als een kleedje draag.


Beauty Treasures

3 opmerkingen:

  1. Mooie producten! Die lipstick van MAC ziet er prachtig uit! xo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi favorieten, prachtige kleur mac lipstick trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Ik ga morgen weer vliegen dus dan ga ik op het vliegveld ook altijd even bij de Rituals store langs.

    BeantwoordenVerwijderen