29 mei 2014

WHAT'S IN MY SHOWER



Voor de allereerste keer in mijn blogcarrière (klinkt heel serieus) doe ik een what's in my shower artikel. Op deze manier krijg je een zicht welke producten ik op regelmatige basis gebruik onder de douche en vertel ik erbij wat ik ervan vind. 


Hetgeen mij meteen opviel is: ik heb enorm veel haarverzorgingsproducten in mijn douchekabine tov echte douchespullen. Meestal gebruik ik douchegels die recent gelanceerd zijn, zodat ik ze kan testen voor mijn blog. Desondanks gebruik ik dit keer Lush Snowfairy (review) uit de kerstcollectie. De verpakking tegenwoordig ziet er iets anders uit, maar ik heb nog een oude flacon. Mierzoet is deze geur, ik vind het wel lekker, maar één flacon per jaar is voor mij meer dan genoeg.  Na het inzepen en reinigen van de huid scrub ik ongeveer één keer per week mijn huid. Het liefste doe ik dit met The Body Shop Blueberry gelei scrub (review). Deze ruikt niet alleen lekker, maar is ook prettig in gebruik. Sinds de scrub van The Body Shop in mijn douche staat, gebruik ik de andere steeds minder. De Body Scrub Seasalt in Happy Days is een zeer budgetvriendelijke scrub van de Action. Het doet wat het moet doen, maar is heel basic. Gewoon een klassieke korrel die redelijk hard scrubt waarbij de geur lekker zomers is. Daarna is het tijd voor te hydrateren. Het concept "bodylotion voor onder de douche" is een perfecte match voor mij. I love it! Op vakantie in Duitsland kocht ik deze Garnier bodylotion voor onder de douche. De geur is heerlijk (monoï), de textuur is romig, maar qua werking vind ik dit eerder een flauw afkooksel van Nivea. Ik gebruik deze op, maar het zal voor mij geen rebuy worden.


Voor mijn haren is het gamma uitgebreider. Ik wissel af tussen de Pantene Pro V Blijf Jong 7 (review) en Tigi Brunette Goddess producten. Ook al heb ik geen bruin haar meer, deze producten van Tigi werken ook best goed voor mijn haarkleur.  Verder heb ik nog een conditioner van Schwarzkopf Professional voor gekleurd haar (review) waarvan de shampoo op is. Deze gebruik ik in mindere mate omdat ik het vooral leuk vind om een compleet gamma te gebruiken. 

Aangezien mijn haarkleur veel verzorging vraagt, gebruik ik één keer per week een haarmasker. Daarbij wissel ik af tussen het Pantene Pro V Blijf Jong 7 masker en het Amika Nourishing Mask (review). Beiden doen wonderen voor mijn haar. Ze maken mijn haren zacht, hydrateren, herstellen en zorgen ervoor dat mijn haar makkelijk doorkambaar is. Tot slot gebruik ik L'Oréal Professional Chroma Care (review). Dit bijzondere product is een conditioner met daarin kleurpigment verwerkt om je haarkleur op te frissen tussen twee kappersbeurten in. Deze gebruik ik meestal ook één keer per week.

helaas is het pompje van mijn Tigi shampoo afgebroken :-(

Welke producten gebruik jij in de douche?

Beauty Treasures

11 opmerkingen:

  1. Oh, mooie zomerse foto's en heel wat heerlijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, mooie zomerse foto's en heel wat heerlijke producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb eigenlijk ook veel haarverzorging onder de douche staan. Deze lijn van Pantene heb ik nog nooit geprobeerd, ben benieuwd naar het masker geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow, ik vind je tekst serieus een beetje lastig lezen door alle dikgedrukte woorden. Ik weet dat dit voor de SEO is, maar misschien kun je het verschil iets minder groot maken?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je feedback, ik zal er aandacht aan besteden :-)

      Verwijderen
  5. Hele fijne producten lijken me dit :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Haha ook de scrub van The Body Shop :) zalig!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. OMG een monoi shower lotion! hebben we die hier ook? ik ben dol op die geur

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Normaal gezien is deze in België ook te koop. De geur is wel lekker.

      Verwijderen
  8. Amai er staat veel in je douche! Hmmmm Snow Fairy... <3 Zomer of winter, die doet 't altijd goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. mooie producten staan er in je douche!

    BeantwoordenVerwijderen