13 mei 2014

UITGROEI VERBERGEN MET RASHELL HAARMASCARA

Ik had al eerder van haarmascara gehoord. Het is een handige manier om uitgroei en grijze haren snel te camoufleren. Geen tijd gehad om je haren te laten bijkleuren en je hebt een belangrijke afspraak. Dan zou een haarmascara een oplossing kunnen bieden. Ik kreeg deze haarmascara toegestuurd ter review. Rashell haarmascara is verkrijgbaar in 12 verschillende natuurlijke kleuren die werkelijk kunnen matchen met een (gekleurde) haartint. 


Uitgroei zou je even tussen aanhalingstekens moeten plaatsen, want het is meer de bedoeling om grijze haren te dekken. Het ziet eruit als een gewone mascara, maar vergis je niet!


Ik zocht en vond de perfecte testpersoon: iemand met donker haar met wat grijs aan de oren. Het kammetje is klein, waardoor je heel precies kunt werken. Anderzijds lastig als je een grote oppervlakte te doen hebt. Het resultaat is er onmiddellijk. De grijze haren worden in een mum van tijd gecoverd. Even laten drogen en vervolgens luchtig doorkammen, op deze manier bekom je het mooiste en natuurlijkste resultaat. Het resultaat ziet er goed uit. Je ziet hier en daar nog wel een grijs haartje, maar als je het 100% dekkend wil, kan je nog een extra laagje aanbrengen.


Een handige tussentijdse oplossing voor een feestje of tussen twee haarkleuringen door. De haarmascara is semi permanent en uit te wassen met shampoo. 

Te koop via de webshop. Prijs per stuk 11.90 euro.

Is dit iets wat jij zou gebruiken mocht je grijze haren hebben? 

Beauty Treasures

7 opmerkingen:

  1. Dat ziet er nog heel natuurlijk uit. Lijkt me een fijne tussentijdse oplossing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een goede oplossing :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw! Dit is echt een leuke uitvinding :)

    ~ Hannelore

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Handig! Mijn moeder gebruikt hier gewone mascara voor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Misschien wel een oplossing voor mij. Met zwart haar vallen de eerste grijze haartjes enorm op. Nog niet de moeite om te kleuren, maar wel storend. Ik ga dit zeker eens proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. cooool! ik heb dat nog nooit gezien. ik heb es zo'n lipstick gekocht en dat werkt wel. ik moet helaas wel al veel kleuren... :S

    BeantwoordenVerwijderen