6 mei 2014

SUMMER BEAUTY WISHLIST


Summer beauty wishlist
Elke zomer komen de grote merken weer met nieuwe collecties en nieuwe ideeën. In de zomer gebruik je immers toch andere producten en wil je andere artikelen dan in de winter. Daarom een lijstje met dingen die je deze zomer wilt.

1 Make up app
Voor alles bestaat tegenwoordig wel een app en zo ook voor make up. Favoriet is de app MakeUp van Modiface. Met deze app kan je een foto van jezelf bewerken en jezelf zo een complete make-over geven als je wilt. Je kunt duizenden lipsticks, blushes, foundations, oogschaduws of andere make-up producten aanbrengen op je foto zodat je kunt zien hoe iets jou staat. Handig! 

2 Bronzer
In de zomer gebruik je liever een bronzer dan een ander poedertje, zodat je er sunkissed uitziet. Word je niet snel bruin? Dan lijk je met een bronzer toch een beetje gekleurd. Word je wel snel bruin? Dan lijk je met een bronzer nog mooier bruin en gezond. 


3 Nieuwe kleding
Ook al is je zomerkleding van vorig jaar nog in perfecte staat, je wilt toch ieder jaar weer wat nieuws. De mode staat niet stil en wat vorig jaar nog helemaal in was, is nu allang weer uit. Om toch niet al je salaris aan nieuwe kleding op te maken kan je wachten op de solden zodat je korting op kleding, bijvoorbeeld korting op jurkjes of korting op shorts krijgt. 

4 Droogshampoo
Droogshampoo is inmiddels alweer een paar jaar populair en daardoor komen er steeds nieuwe en betere varianten op de markt. De fijnste droogshampoo is die van Lush. Je haar is na het opsprayen van dit product totaal niet meer vet, maar laat ook geen matte look achter zoals veel andere droogshampoos. Bovendien ruikt deze droogshampoo het allerlekkerst van allemaal. 


5 Zonnebrand met glitters
De zonnebrand producten van Hawaiian staan altijd al op het verlanglijstje. Gewoon, omdat ze zo lekker ruiken. Maar er bestaat nu ook een ‘Shimmer Effect’ product van Hawaiian. Zo ben je niet alleen beschermd tegen de zon en ruik je lekker, maar zorgen de kleine glittertjes er ook voor dat o.a. je benen er extra goed uitzien. 

6 Nagellakremover
De tijd dat je met katoenen watjes en nagellakremover je nagellak eraf moest halen zijn voorbij. Veel sneller en makkelijker is het verwijderen van je nagellak met de speciale potjes met nagellakremover. Hier hoef je alleen je vingers in te steken en rond te draaien. Heb je zo’n handig potje nog niet in je bezit? Schaf er dan snel eentje aan. 

7 Instant dry druppels
Ook hoef je niet meer te wapperen met je handen om je nagels te laten drogen. Je kunt nu gewoon instant dry druppels kopen. Je druppelt een beetje van dit goedje op je net gelakte nagel en hij is twee keer zo snel droog.

 Wat zijn jouw musthaves deze zomer?


Beauty Treasures

1 opmerking:

  1. Ik ga volgende week voor een lang weekend naar Belgie, en ik heb al een hele waslijst aan to-buy's! :-) Vooral kleding, maar ook make-up.

    BeantwoordenVerwijderen