9 apr 2014

THE BODY SHOP | REVIEW BLUEBERRY SCRUB & LIPBUTTER

Ik ben al geruime tijd grote fan van de lichaamsproducten van The Body Shop. Hun body butters zijn legendarisch. Elke twee seconden gaat er een body butter over de toonbank. Waaruit we kunnen concluderen dat zowat iedereen verliefd is op de body butters van The Body Shop! Reikhalzend heb ik uitgekeken naar deze nieuweling in het assortiment: de Blueberry lijn. De Blueberry lijn is een special edition die te koop zal zijn gedurende 6 maanden. Er valt niet te aarzelen, gewoon proberen en ik twijfel er niet aan dat de Blueberry geur jou zal bevallen. 


De Blueberry Scrub-Gelee is net een tikkeltje anders dan de meeste body scrubs. Het lijkt net op een dikke bessenconfituur die ongezeefd in een pot gestopt werd met heel wat fijngemalen pitjes. Scrub jezelf naar hartenlust. De scrub is milder van textuur, maar je kan het ook wat intenser maken. Met de nodige ronddraaiende bewegingen kan je, je lijf stevig onder handen nemen. Nadien spoelt het gemakkelijk af, zonder dat er een vettig laagje achterblijft op het lichaam. De combinatie geur - gelscrub maakt dit product zo aangenaam in gebruik. Ik gebruik deze bodyscrub zo'n 1 à 2 keer per week. Maar doordat de geur zo onweerstaanbaar is, ben ik vrij gul in gebruik. Hierdoor slinkt de inhoud behoorlijk! *Oeps*!


Iedere ochtend smeer ik trouw de Blueberry Lipbutter. De volle, romige textuur maakt het smeren ervan extra prettig. Mijn lippen voelen gehydrateerd en zacht aan. Lipstick brengt nu eenmaal mooier aan op mooi verzorgde lippen. De lipbutter zorgt voor een subtiel glansje. Het potje is een handig meeneem formaat en je kan de lipbutter snel overal boven halen. A little goes a long way... dat is hier zeker van toepassing.



De producten zijn tijdelijk te koop bij The Body Shop
Blueberry Body Scrub-Gelee 200 ml - 15 euro
Blueberry lipbutter 10 ml - 5 euro

Spreekt deze Blueberry lijn jou aan?

8 opmerkingen:

  1. die confituur ziet er zo grappig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Blijf de scrub een pot jam vinden haha! Klinkt wel heerlijk zo een scrub die je zo heftig kan doen als je zelf wilt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. van de lip butters ben ik niet zo'n fan, van de body butters en scrubs wel, en ook deze geur is idd weer een schot in de roos :d

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb hem nog niet geprobeerd maar hij ruikt wel heerlijk! Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb altijd het idee dat daar een bodybutter in zit... maar nee het is een scrub.
    Ik wil die schattige blueberry spons hebbennn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb hem vandaag gekocht, hij is zooo lekker!

    BeantwoordenVerwijderen