8 apr 2014

MY BEAUTY TREASURES MAART 2014 (FAVORIETEN)

Afgelopen maand was een leuke en minder leuke maand op privé vlak. Goed nieuws komt helaas nooit alleen en dat hebben we dan ook gemerkt ... . Vandaar dat het de afgelopen weken wat rustiger is geweest op mij blog. Op gebied van beauty was de maand maart voor mij eerder een standvastige maand. Weinig spectaculairs, zeker niet op make up vlak. Maar het is mij wel gelukt een (mooi) top 5 samen te stellen van meest gebruikte en meest geliefde producten van de maand maart.


Vichy Pureté Thermale micellair water

De Vichy Pureté Thermale is al een paar keer voorbij gekomen op mijn blog. Intussen ben ik gestart met mijn tweede flacon en nog steeds is de liefde erg groot. Ik vind dit een heel fijn product om mij oogmake up mee te verwijderen en daarnaast handig om kleine restjes mee weg te halen. Benieuwd? Lees er meer over in mijn review.


Lady Speed Stick Shower Fresh deo

In de maand maart stegen de temperaturen regelmatig tot heerlijk lente weer. En daar hoort natuurlijk ook een goede deo bij om jezelf te beschermen tegen onaangename geurtjes. Mijn partner in crime - de Lady Speed Stick in de geur Shower Fresh. Aanrader! Meer hierover vind je terug in mijn review.  

Lush Brazened Honey masker

Dit gele goedje is een ware energiebooster voor mijn huid. Het maakt ze zacht en stralend tegelijk. Lush omschrijft dit vers masker als een detox behandeling en misschien is het dat ook wel. Een uitgebreide review over dit geliefde masker komt er snel aan!


The Body Shop Blueberry scrub - gelee

Ik las op verschillende blogs heel wat goeds over deze nieuwe scrub van The Body Shop voor het lichaam. Dat ik besloot om deze zelf uit te proberen. En terecht! Dit is een fijn product. Het is een scrub die in eerste instantie wat milder is voor de huid, maar waar je ook stevig mee kunt scrubben. De geur is net alsof je in een bad wegzakt met een miljoen blauwe bessen om je heen. Fruitig en zomers tegelijk.


Playboy Super Playboy eau de toilette

Als je opzoek bent naar een betaalbare eau de toilette met een zoete toets. Dan is deze geur Super Playboy wellicht iets voor jou. Dit geurtje heb ik afgelopen maand bijna dagelijks gebruikt. Het is fris en zoet tegelijk zonder té overheersend te zijn. Het enige nadeel is, de geur blijft helaas niet zolang hangen. Een volledige review over de Super Playboy eau de toilette staat online.


Wat zijn jouw favorieten van de maand maart?

11 opmerkingen:

  1. Zo'n lady speedstick zou ik ook wel willen hebben. :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan de Lady Speed Stick makkelijk bestellen via de webshop www.speedstick.nl :-)

      Verwijderen
  2. die confituur scrub blijf ik grappig vinden :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie favorieten heb je, vind dat van the body shop nog steeds op jam lijken haha

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De lady speed stick lijkt mij zo fijn :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie favorieten! De scrub van The Body Shop is echt héérlijk hé!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die Brazened Honey, werkt die alleen detox? Ik heb een gemengde huid, dus moet een beetje oppassen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze hebben dit masker aan mij voorgesteld als vooral een reinigend masker. Maar het is echt een toppertje! Je moet er zeker eens wat meer uitleg over vragen de volgende keer bij Lush! Een volledige review hierover volgt nog!

      Verwijderen
  7. wauw die van de body shop zien er super uit zeg
    liefs, x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Fijne favorieten! Die body scrub van The Body Shop lijkt me echt heerlijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen