16 apr 2014

DIADERMINE | REVIEW LIFT+ DIRECT EFFECT OOGGEL & DAGCREME

Het Beauty Treasures testpanel testte de Diadermine Lift+ Direct Effect ooggel crème en dagcrème uit. Het gamma is niet nieuw, het bestaat binnenkort een klein jaartje. Waarbij de producten een onmiddellijk strakker resultaat garanderen en daarnaast op langere termijn de elastine en collageen productie stimuleren. Benieuwd naar onze mening over de producten?


De voorbije maand heb ik de ooggel en dagcrème van Diadermine Lift+ Effect mogen testen. De verpakking van beide producten zijn heel eenvoudig en deden mij denken aan de verzorgingsproducten die bij de apotheek verkocht worden. Ik had bij beiden het gevoel van ‘sober maar wellicht zeer doeltreffend?’. De geur is aangenaam, maar gaat naar mijn mening eerder de neutrale richting uit.

 

De ooggel heeft een succes bij mij omdat ik dit liever gebruik dan een oogroller. Mijn oogcontour voelt zacht, gehydrateerd, fris aan. De kringen en wallen onder mijn ogen zijn zeker niet verdwenen, maar wel minder opvallend. Wat de ‘lifting’ betreft, dit laat ik in het midden. De dagcrème laat zich goed en gemakkelijk uitsmeren, maar een onmiddellijk liftend effect heb ik niet opgemerkt. Van mij mogen ze het liftend effect weglaten op de verpakking. Anderzijds voelde mijn huid wel fris, gevoed en gehydrateerd aan. Helaas kreeg ik na één weekje testen uitslag op mijn wangen. In eerste instantie stond ik er niet bij stil dat deze dagcrème mogelijk de oorzaak kon zijn. Ik was tenslotte pas gestart met nieuwe medicatie. Na 3 weken ben ik uiteindelijk gestopt met de Diadermine Lift+ Direct Effect dagcrème op aanraden van de dermatoloog. Het verdict: een té rijk product voor mijn huidtype. Jammer, maar uiteraard wil dit niets zeggen. Elk huidtype is anders en heeft andere noden. 

 
De ooggel zou ik zeker opnieuw aankopen, de dagcrème niet. Beide producten zijn betaalbaar en je kan ze eenvoudig vinden in de supermarkt of drogisterij, dit zijn toch ook wel positieve punten.
 

Diadermine is te koop bij de drogisterij en supermarkt.
Lift+ Direct Effect ooggel crème 15 ml - 11.99 euro
Lift+ Direct dagcrème 50 ml - 11.99 euro

3 opmerkingen:

 1. ik heb dat ook met veel skincare, dat ze te rijk zijn voor mijn huid :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wauw goed hoor! klinkt als een goed product liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik gebruik al heel lang Diadermine zowel dag-als nacht-crème
  Ben er super tevreden over. Mijn huid voelt goed aan, en ziet er goed uit. Ik blijf bij Diadermine.
  Smeert ook prima uit. Ik gebruik een spateltje om de crème uit het potje te halen, zo blijft hij langer goed. Voor de zomer gebruik ik de dagcrème met SPF. Ik ben 70 maar blijf fan van DIADERMINE.

  BeantwoordenVerwijderen