6 apr 2014

ACHTER DE SCHERMEN | RITUALS EVENT & NIEUWIGHEDEN

Sinds begin deze maand liggen er tal van nieuwe producten in de winkelrekken bij Rituals. Ik weet haast niet waar ik moet beginnen te vertellen. Sommige producten zijn gloednieuw, anderen daarentegen zijn in een nieuw jasje gestopt. 


Laten we beginnen met hetgeen nieuw is. De Flowers of India collectie is een gelimiteerde lijn met een zomerse geur. Misschien ken je de geur van de zonneproducten van Rituals wel? Deze geur zit ook verwerkt in de Flowers of India producten. De lijn bestaat uit een geurkaars, geursticks, een doucheschuim, een doucheolie en een body butter. Een beetje van alles. Mij sprak vooral de doucheschuim en de body butter aan. De body butter bevat een shimmer. Voor mijn hele lichaam hiermee in te smeren vind ik het maar niets, maar voor de benen vind ik het wel leuk.



De Hamman - en Ayurveda lijn zitten in een strakker vernieuwd jasje. Op zich vond ik niets mis met de oude verpakkingen, maar eens je de nieuwe gezien hebt. Denk je "goh wat een verandering". Het ziet er frisser en hedendaags uit. De body scrubs bevatten 80% meer product doordat ze in een minder dikke pot verpakt zitten. De prijs is verhoudingsgewijs met een drietal euro's gestegen naar 18.50 euro.



Wat is er nog nieuw? Er zijn vanaf nu vier doucheolies te koop. Eerst had je enkel de doucheolie uit de Happy Buddha lijn, maar nu wordt het gamma uitgebreid met drie andere varianten: Shanti Shower, Sakura Spring en Summer Bliss (limited edition).


Verder vind je her en der in verschillende lijnen nog wat nieuwe producten zoals een bed & bodymist Chakra Water (Ayurveda), Ayurveda Scrub (Ayurveda) en een verkoelende voetscrub (Tao). Tot slot, de mascara's hebben ook een nieuwe verpakking gekregen. Volgens mij is er aan de formule niets gewijzigd, maar ze hebben een meer persoonlijke Rituals touch gekregen.


Mocht je zelf benieuwd zijn naar de nieuwe producten, aarzel dan niet en ga zeker bij de Rituals winkel bij jouw in de buurt de producten uittesten aan het watereiland.


3 opmerkingen: