2 apr 2014

ACHTER DE SCHERMEN | GUERLAIN EVENT & NIEUWIGHEDEN

Enkele weken geleden trok ik richting Brussel voor een Guerlain event. En het was er weer eentje om U tegen te zeggen. Al het moois trok meteen mijn aandacht en zorgde ervoor dat ik meteen zin kreeg in de zomer!

De nieuwste parfum van Guerlain maakt onderdeel uit van het Aqua Allegoria gamma. Limon Verde is geïnspireerd op een caipirinha cocktail en neemt je mee naar exotische oorden. Je ruikt de frisse toetsen van limoen en andere groene noten gecombineerd met rietsuiker. Ik was meteen verkocht aan deze geur. Voor mij is dit de perfecte zomer geur, dus deze MOET ik gewoon hebben! Hoog genoteerd wishlist materiaal.


Het Super Aqua gamma wordt uitgebreid met een nachtcrème, dagcrème (twee soorten: gel- en crèmevorm) en een BB crème. Ik ben zelf niet bekend met het Super Aqua serum dat intussen al een tijdje te koop is, maar ben er wel erg benieuwd naar. De BB crème kan je eerder omschrijven als een voortzetting van een getinte dagcrème. Waarbij de dekking eerder licht is.



Dit jaar bestaat Terracotta 30 jaar en dat gaat niet zomaar voorbij. Wist je trouwens dat Guerlain het enige merk is dat officieel de naam Terracotta mag gebruiken? Naast het bestaande gamma, zal er dit voorjaar ook een verjaardagseditie te koop zijn. De Terracotta Sun Celebration Powder & Blush zit verpakt in een prachtig houten doosje. Waarbij dit product tweeledig gebruikt kan worden. Als bronzer, maar eveneens als blush. Check de overspray (zon) prachtig hé!


Verder mag je nog meer zonnigs leuks verwachten oa prachtige glanzende lipglossjes en lipsticks, nagellakjes en Terracotta Joli Teint. Guerlain omschrijft de Joli Teint als een mooimakende foundation voor een sunkissed, healthy glow effect met SPF 20. Een musthave als je dit voorjaar een bonne mine effect wil bekomen.



Wat trekt jouw aandacht?

4 opmerkingen: