31 mrt 2014

DOVE | REVIEW CARING PROTECTION SHOWERGEL

In mijn douche passeren veel producten de revue. Sommigen vallen erg in de smaken, anderen wat minder. Onlangs introduceerde Dove een nieuwe douchegel. Wist je dat maar liefst 47% van de douchegel gebruikers last heeft van een droge, trekkerige huid? Omdat euvel uit de wereld te helpen stelt Dove de nieuwe Caring Protection Showergel voor, geschikt voor de droge tot normale huid. Wat is er zo speciaal? De natuurlijke beschermlaag van de huid wordt versterkt mede dankzij natuurlijke oliën.


Klinkt interessant, niet waar? In het verleden gebruikte ik met veel plezier de Dove Purely Pampering douchegels. En eigenlijk is deze douchegel vergelijkbaar met het gamma. De textuur is een romige, dikke crème om je heerlijk mee te wassen. Zeer mild op de huid, maar zorgt toch voor een laagje schuim. De geur is zeer aangenaam. Moeilijk te omschrijven, maar het doet mij wel denken aan een zomerse fruitcocktail. 


Ik heb zelden last van een trekkerige, jeukende huid na het douchen. Wat met deze douchecrème niet anders was. Dus in dat opzicht ben ik niet de meest aangewezen testpersoon voor dit aspect te beoordelen. 


Voor mij persoonlijk voldeed deze Caring Protection Showergel perfect aan mijn verwachtingen. Ik ben nog nooit teleurgesteld geworden door de Dove douchegels. Fijne producten voor een betaalbare prijs.

Te koop bij de drogisterij en supermarkt. 
Dove Caring Protection showergel 250 ml - 3.15 euro/500 ml - 5.45 euro

6 opmerkingen: