24 mrt 2014

OPGEBRUIKT & KLEINE REVIEW #10

Onlangs zei iemand tegen mij, hoe komt het dat je zoveel producten opmaakt? Heel eerlijk, ik dacht vroeger ook dat ik amper producten tot het laatste druppeltje opgebruikte. Tot ik de lege verpakkingen ging bijhouden. En ik heb weer heel wat bij elkaar verzameld. Benieuwd wat ik onlangs opgebruikt heb?


Bijna standaard in mijn opgemaakt artikels zijn wattenschijfjes en tandpasta te zien. De Demak'Up watjes zijn mijn absolute favorieten. Ze zijn zacht en pluizen niet. Je betaalt er iets meer voor, maar je merkt een groot verschil met goedkopere watjes. Of tenminste dat is mijn mening. Wat vind jij daarover? 

Ditmaal geen Signal tandpasta, maar wel de Colgate Max White One. Deze heb ik vrij kort nadat ik deze ben beginnen te gebruiken aan de kant moeten schuiven. Ik ben toen overgeschakeld naar het merk Sensodyne, doordat ik last had van gevoelige tanden. Dus helaas heb ik deze niet vaak kunnen gebruiken. Maar de Colgate Max White One zorgt wel voor een frisse adem.


De Bourjois Twist Up The Volume mascara is niet meteen mijn favoriet. Ik vond het concept leuk en geniaal bedacht. Maar helaas leverde deze mascara bij mij niet het gewenste resultaat. 

Het kleine ronde potje is een staaltje dat ik meekreeg bij The Body Shop van de Honey Mania body scrub. En ik was meteen overtuigd. De geur van de scrub is fantastisch en blijft zalig nazinderen op de huid. Parfum staaltjes komen ook regelmatig voorbij. Ik vind het de perfecte manier om kennis te maken met een geur. Ditmaal probeerde ik een geurtje uit van Paco Rabanne.


De luxe sample van de Payot Hydra Crème kreeg ik via een Deauty box. Het merk op zich spreekt mij aan, maar ik hou niet van de geur van de producten. Ik vind het nogal een oubollige geur. Jammer, aangezien ansich de dagcrème wel goed zijn werk deed.

De deoroller Traumland van Dusch Das is in België niet te koop, maar is wel een hele fijne deoroller. Heerlijke geur, mild voor de oksels en doet wat een deo moet doen. 

Afgelopen maand maakte ik een eau de toilette op van M.A.C. . De geur deed mij denken aan de Tommy Girl eau de toilette van Tommy Hilfiger. Perfect als je houdt van frisse geuren en ik vind dit ook een leuke geur voor jonge dames.



Over alles wat je hieronder op de foto ziet staan, staat een review over online. Volgens mij is me dat nog nooit eerder gelukt. Meestal review ik wel een aantal dingen die je nadien in mijn opgemaakt filmpje ziet voorbij komen. Maar ditmaal heb ik maar liefst van alles een review online.




5 opmerkingen:

  1. Die Vaseline Spray heb ik ook opgemaakt, en ik vond 'm erg goed. Heel verzachtend, en die zachte aloe vera geur, lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toevallig, ik heb de Color Freeze shampoo vandaag ook opgemaakt en weggegooid, haha! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw mooie producten heb je op gemaakt, mijn spray & go is ook bijna op, toch maar weer even aanschaffen, heerlijk voor de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die mythic oil shampoo lijkt me fijn! gebruik de olie ervan zo graag :)

    BeantwoordenVerwijderen