15 feb 2014

SHOPLOG | DUCRAY, BIO BEAUTE BY NUXE EN SENSODYNE

Afgelopen week besloot ik nog eens binnen te springen bij iU. Het is niet meteen een grote of ultra spannende shoplog maar ik vind mijn haultje toch de moeite waard om te laten zien aan jullie. 


Ik zal beginnen met het minst spannende: tandpasta. Niets bijzonder, maar de laatste tijd heb ik last van gevoeligheid aan mijn tanden. Vandaar mijn keuze om Sensodyne Rapid eens te proberen. Ik heb er al heel wat goeds over gehoord, vandaar dat ik hoop dat deze tandpasta ook voor mij kan werken.


Mijn vriend heeft al jaren last van psoriasis, daarom gebruikt hij een aangepaste shampoo om roodheid, schilfertjes en jeuk te verzachten en te verminderen. De Ducray Kertyol PSO shampoo kreeg hij ooit op doktersvoorschrift. En sindsdien wordt deze regelmatig opnieuw aangekocht, vanwege de effectieve werking. 


En tot slot hetgeen waar ik laaiend enthousiast over ben, is de Bio Beauté by Nuxe Masque Détox Vitaminé. In de maand januari las ik hierover een geweldige review en sindsdien stond het masker zeer hoog genoteerd op mijn wishlist. Hierover mag je zeker nog een review verwachten!


Sinds enkele weken heeft iU ook een handige, overzichtelijke online webshop. Uit goede bron vernam ik dat de service van de webshop prima is. Over een correcte afhandeling van je pakje mag je dus zeker zijn. Met de couponcode TREASURES ontvang je 15% korting op je aankopen vanaf 35 euro.  

Sensodyne Rapid - 3.90 euro
Ducray Kertyol PSO shampoo - 12.50 euro
Bio Beauté by Nuxe Masque Detox Vitaminée - 18.10 euro

3 opmerkingen:

  1. Mooie aankoopjes, ik ben wel erg benieuwd naar de review van het masker :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb het zonet voor de eerste keer gebruikt en de eerste indruk is fantastisch!

      Verwijderen
  2. Ik ben héél erg benieuwd naar dat masker!

    BeantwoordenVerwijderen