9 feb 2014

OPGEBRUIKT & KLEINE REVIEW # 9

Ik heb dit jaar al heel wat producten weer opgebruikt. Een kleine zak PMD vol. Benieuwd wat ik allemaal gebruikt en uitgetest heb? Van heel wat producten staat er reeds een review online. Je kan mits je interesse hebt, doorklikken voor een uitgebreide review hierover te lezen.


Zoals je ziet, vliegt er weer heel wat uit mijn badkamerkast. Maar goh, in no time had ik drie andere vervangers klaarstaan. Het leven van een beauty blogger kan toch heerlijk zijn hé!

Ik zal starten met enkele staaltjes die ik uitgeprobeerd heb. Ocean Salt van Lush is een stevig scrubje wat een grote indruk op mijn nagelaten heeft. Ook de Ducray Ictyana bodylotion en Vichy Aerateint Pure foundation waren fijne kennismakingen. De Givenchy Play geur was niet geheel nieuw voor mij, maar ik kreeg de indruk dat deze niet lang op mijn huid bleef hangen.


Ik maak zelden tijd voor een haarmasker aan te brengen, vandaar dat ik een sachet handig vind. Als ik er dan toch zin in heb, is zo'n zakje na één keer gebruiken ook meteen op. Het Balea 1 minuut masker (te koop bij DM Duitsland) voor gekleurd haar viel goed in de smaak. Tandpasta en watjes zijn klassiekers die er wel iedere keer bij zitten. Verder gaat er een Gillette Venus ProSkin scheermesje richting de vuilbak. De Bourjois gekleurde mascara is toch niet mijn ding. Het is misschien wel een trend, maar deze laat ik volledig aan mij voorbij gaan. Deze mascara heb ik slechts een aantal keren gebruikt, maar ik weet toch dat ik er nooit naar terug grijp, dus opgeruimd staat netjes. Tussentijds testte ik kort de Redken Color Extend shampoo. Het was een luxe sample waarmee ik zo'n vijf wasbeurten mee toegekomen ben. Ruikt lekker en reinigde mijn haren goed.


Iets wat altijd tussen mijn opgebruikte producten zit, zijn parfum staaltjes. Dit keer gebruikte ik een staaltje wat ik al heel lang in mijn kast liggen had nl Davidoff Cool Water Wave. Lekker fris geurtje, via parfumerie Douglas kan je nu deze geur kopen voor 19.95 euro voor een flacon van 100 ml. Mooie aanbieding als je het mij vraagt. 

B Record plus is geen beauty product, maar een supplement dat je kan innemen bij vermoeidheid, examenstress, weinig werklust, stress, herstelperiodes, ... om wat extra energie te vinden. De smaak is zoet, maar qua werking kan ik weinig vertellen omdat ik slechts één flesje heb ingenomen. Je kan het product bestellen via Apotheek-Online.be. De Essence Marble Mania blush wordt verticaal geseponeerd. Hoe hard ik ook probeer, het lukt mij niet om kleur van deze blush af te krijgen. Een miskoopje dus. Bûche de Noël is een gezichtsreiniger van Lush die enkel verkocht wordt tijdens de eindejaarsperiode.


De twee producten van Philosophy zijn bijna gelijkertijd op gegaan. Christmas Cookie en Sweet Creamy Frosting maken onderdeel uit van de Cookie Exchange set. De Bourjois Erasable Liner is niet op, maar dit product werkt voor mij persoonlijk niet. Het is te dik van textuur om er netjes mee te kunnen werken. 

Ook de Superstay Soie foundation van Maybelline is niet op. Maar de opening is verstopt geraakt met der tijd. Je kan wel stellen dat Maybelline de voorloper van de foundation primer geïntroduceerd heeft. Want de witte samenstelling was enorm zacht van textuur en egaliseert de huid.


Heel wat Lush producten zijn er door gevlogen. Lemony Flutter vind ik een hele fijn nagelriemcrème maar ik weet zeker dat ik dit product geen tweede keer ga aanschaffen. Ik heb nog 3/4 in het potje zitten. En dat vind ik zonde en weggegooid geld. Maar het product is niet meer bruikbaar, de geur is vies geworden en het product is over datum. Ponche douchegel is net als Bûche de Noël onderdeel van de kerstcollectie. De Bourjois Dissolvant Miraculeux 1 Seconde is een product wat ik lang en veel gebruikt heb.


De witte flacon op de foto is een oogdemaquillant die olievrij is. Deze kocht ik een hele poos geleden toen ik nog wimperextensions had. De flacon was achteraan mijn badkamerkast geraakt en bijgevolg wat vergeten. De afgelopen maand heb ik deze verder opgebruikt. Daarnaast heb ik ook de Diadermine oogreinigingslotion opgemaakt. 

De shampoo en conditioner uit het Syoss Sypreme Selection gamma voor gekleurd haar heb ik met veel plezier gebruikt. Verder heb ik nog een bus scheerschuim opgebruikt. Dit is er eentje van Gillette Satin Care in de geur Oceania. Ik vermoed dat deze geur al lang niet meer beschikbaar is.


En tot slot heb ik nog een eau de toilette opgebruikt van Adidas Pure Lightness. Deze is op de foto's niet goed zichtbaar. Maar was een frisse, sportieve geur maar die helaas niet zo lang op de huid bleef hangen.

8 opmerkingen:

  1. Lemony Flutter gaat er bij mij wél goed door, maar inderdaad.. Er zit echt véél in dat potje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, je hebt heel wat opgemaakt! Wel herkenbaar dat er heel snel andere dingen voor in de plaats komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Philosophy producten zijn inderdaad heerlijk, ik heb ze gezien bij mijn schoondochter.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Woah, zoveel, ik ben helemaal overweldigd, lol :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoho jij hebt nog meer je best gedaan dan mij! Maar ik moet zeggen dat ik dingen als tandpasta altijd vergeet mee op te nemen in het artikel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superveel opgemaakt :D Bij Essence Marble Mania blush krijg ik ook geen kleur , zo raar! :) x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer, want de blush ziet er wel leuk uit en heeft wel op zich een mooie kleur.

      Verwijderen