28 jan 2014

LES COSMETIQUES DESIGN PARIS | DISSOLVANT EXPRESS

Je zal het vast wel herkennen, aan bepaalde producten spendeer je automatisch minder geld. Waarom? Omdat goedkoop niet altijd gelijk staat aan slecht. Ik koop regelmatig budgetvriendelijke nagellak removers. Ditmaal belandde de Dissolvant Express van het merk Les Cosmétiques Design Paris in mijn winkelkar. 


Voor de looks en de uitstraling van de verpakking moet je het niet doen. Maar bon, dat is ook niet het hoofddoel van dit product. Het stoort mij ook absoluut niet. Het is een gewone basic nagellak remover. 

Qua werking ben ik tevreden, de dissolvant doet wat ik ervan verwacht. De nagellak wordt snel verwijderd, zelfs als ik meerdere laagjes nagellak aangebracht heb. Bij glitter nagellak is het altijd wat lastiger.


Ik had verwacht dat deze nagellak remover een vreselijk penetrerende geur ging hebben, wat je wel eens vaker opmerkt met goedkope removers. Integendeel, het valt reuze goed mee. Deze dissolvant bevat aceton. Wat betekent dat je deze best vermijdt wanneer je broze, gevoelige nagels hebt. Je merkt aan je nagels dat ze nadien wat droger zijn. De volgende keer neem ik de andere variant mee zonder aceton. Deze bestaat ook, maar als je snel wilt zijn, neem je soms wel eens het verkeerde product meer. Maar op zich ben ik zeer tevreden hierover zeker voor het fijne prijsje.



Te koop bij de supermarkt Carrefour. Prijs 1.39 euro - 200 ml.

3 opmerkingen:

  1. Super ! voor remover geef ik idd ook niet veel centen uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verpakking is inderdaad niks spectaculairs, maar dat hoeft voor mij ook niet. Het product moet gewoon goed zijn werk doen, en dat doet deze precies wel, great :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik geef ook niet veel geld uit aan nagellakremover :)

    BeantwoordenVerwijderen