25 jan 2014

iU WEBSHOP IS ONLINE & KORTINGSCODE

De laatste tijd ben ik nogal into apothekersmerken. En terecht, want ze blijven mij meer en meer aangenaam verrassen. Een winkel waar ik regelmatig binnenspring is iU. In België zijn er in het totaal 21 winkels verspreid over het hele land. Mocht je niet meteen in de buurt van een iU store wonen/werken/naar school gaan. Dan heb ik goed nieuws, want tegenwoordig kan je iU gewoon online terugvinden. Ze hebben een nieuwe webshop geopend.
 
 
De webshop is overzichtelijk en de meeste producten die gewoon te koop zijn in de winkel, kan je nu online terugvinden. Ik heb het Bio-Beauté Masque Vitaminé op mijn wislist staan, helaas is deze niet terug te vinden op de webshop. Maar wel de Rene Furterer Naturia droogshampoo waar ik ook al veel goeds over gehoord heb. 
 
Uiteraard heb ik ook goed nieuws voor jou. Want je krijgt 15 % korting op je aankoopbedrag als je voor minstens 35 euro online koopt. Deze korting is niet geldig op babyvoeding, de Wellbox en is niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. Als je graag hiervan gebruik maakt, kan je bij het afrekenen de code TREASURES ingegeven. Deze kortingscode is één maand geldig. Ik zou zeggen, profiteer ervan! Want het is de ideale gelegenheid om goedkoper fijne producten in huis te halen.


Extra pluspunt vind ik zelf is dat onder ieder product het iU advies staat. Het geeft verdere uitleg voor wie het product aangewezen is en extra info.

De verzendingskosten zijn gratis vanaf een bestelling boven de 55 euro of wanneer je zelf het pakketje gaat ophalen bij een iU winkel. Anders betaal je 1.90 euro wat op zich ook nog goed te doen is!

Koop jij af en toe verzorgingsproducten bij iU?

4 opmerkingen:

  1. Whaaaa neeee!!
    Opnieuw een webshop waar ik kei veel geld ga aan verliezen :'(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kende het niet, maar ga zeker is kijkje nemen op de webshop :-D
    Hoewel dat men portemonnee daar mssn niet tevreden mee gaat zijn :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Steffi,
    We hebben het product Masque Vitaminé van Bio-Beauté online gezet. Hier is de link: http://bit.ly/biobeautemasquedetox ;-)
    En dank je voor dit leuk artikel over onze nieuwe e-shop!

    Tot binnenkort
    Audrey, iU

    BeantwoordenVerwijderen