4 jan 2014

ACHTER DE SCHERMEN | EVENT NIVEA

Het is intussen bijna een maand geleden dat ik naar het event van Nivea geweest ben. Naar jaarlijkse gewoonte stelde ze hun nieuwigheden voor, ditmaal hetgene we dit voorjaar mogen verwachten. Je zag al kort enkele leuke (nieuwe) producten voorbij komen in mijn artikel vooruitblik op 2014. Maar dat is uiteraard niet alles er is nog veel meer leuks dat ik graag met jullie wil delen.
 
 
De locatie The Egg in Brussel was helemaal ondergedompeld tot een Nivea tempel. Waar je kon genieten van een heerlijke handmassage in een lounge cocon, delicious food, maar uiteraard ook van de nieuwigheden.
 
 
Het enige product wat in 2013 nog gelanceerd is, is de limited edition verpakking van de klassieke Nivea blauwe pot. De Touch of Love collectie is verkrijgbaar in drie verschillende verpakkingen en is al geruime tijd de favoriet van mijn vriend. Hij heeft in de winter last van extreme droge handen door het werk dat hij doet, en deze pot brengt comfort en herstel tijdens deze koude periode. Te koop vanaf 20 december 2013, prijzen variëren tussen de 1.39 euro en 2.95 euro.
 
 
Deze producten hieronder zijn op dit moment nog niet te koop. Maar op deze manier krijg je een volledig overzicht van hetgene ons te wachten staat.
 

 
 


Dit is slecht een beknopt overzicht. Van enkele producten zullen in de loop der tijd reviews verschijnen. En voor de mama's onder ons, of de mama's in spee, er komt ook een nieuwe baby lijn.
 
Ik ben het meest nieuwsgierig naar het nieuwe gamma bodymilk voor onder de douche. Aangezien ik al zo'n big fan ben van de gewone variant. Een review over de gewone bodylotion voor onder de douche staat reeds online. Deze behoorde niet voor niets tot de favorieten van 2012! En ook in 2013 heb ik deze met veel plezier gebruikt.
 
Naar welk item ben jij het meest benieuwd?


11 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien! En ik ben best wel benieuwd naar die nieuwe labello's

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben wel benieuwd naar het micellaire water.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het meest benieuwd ben ik naar de Sensitive Day Care producten en de Shaving Gel.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ben benieuwd naar deze producten :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hmm, ik ben geen labello fan maar peach zegt me wel iets :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke foto's! Ik hou wel van Nivea. No nonsense producten voor een betaalbare prijs :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Prachtige locatie! ben benieuwd naar de producten:)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De meeste van die producten staan bij ons in Kruidvat klaar voor in de winkel te komen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. nieuwsgierig naar de micelair water :) dus graag een review hiervan ;) :) fijn weekend !!

    --Josie--

    BeantwoordenVerwijderen