2 jan 2014

3X POCKETSIZE

De feestmaand zit er intussen weer op. Het nieuwe jaar is van start gegaan, iedereen (of toch bijna iedereen) heeft goede voornemens genomen. Maar helaas was voor velen de maand december ook ongelofelijk duur. Tijd om enkele budget friendly's op een rijtje te zetten.

Vrouwen en hun handtassen, ik hoef je er wellicht geen tekening bij te maken. We kennen het allemaal wel. Ik zoek me regelmatig suf naar mijn autosleutels, GSM of agenda. Vandaar dat ik regelmatig probeer een (iets) kleiner formaat van handtas mee te nemen. Maar al je spullen hierin kwijt geraken is een hele opgave. Vandaar dat pocketsize producten handig zijn.
 

Twee musthave producten om onderweg bij je te hebben is een lippenbalsem en een handcrème, zeker in de winter. De hand- en nagelcrème van het Kruidvat zit in een pocketsize formaat van 30 ml. De handcrème beschermt je handen tegen invloeden van buitenaf en bovendien worden je nagels versterkt. Een compacte 2 in 1 als je het mij vraagt. De handcrème heeft een lichte textuur en trekt gemakkelijk in. De liptherapy Original is een klassieker. Dit tinnetje kan je oa gebruiken voor je lippen te beschermen, maar daarnaast ook als quick fix voor droge plekjes aan te pakken.


Als je net als mij houdt van parfums, dan is een mini formaat van je eau de toillette handig. Tegenwoordig heb je heel wat zakverstuivers die zowat overal verkocht worden. Maar desondanks ben ik geen big fan hiervan. Geef mij maar liever een verstuiver die niet navulbaar is. Ik krijg de indruk dat een zakverstuiver die navulbaar is, nogal snel je geurtje dat je erin stopt, doet verdampen. Maar dat is mijn mening. De Amber n° 53 eau de toillette is voor mij geen onbekende. Een volledige review over de Amber n°53 geur staat reeds online.
 

Te koop bij het Kruidvat
The Master Perfumer Amber n°53 15 ml - 3.49 euro
Liptherapy Original 20 g - 1.49 euro
Hand Therapy hand- en nagelcrème 30 ml - 0.79 euro
 
Wat zijn volgens jou handige pocketsize producten?

4 opmerkingen:

  1. Ik sleur meestal gewoon de full-sizes mee, maar parfumstaaltjes of miniversies van een parfum vind ik bijvoorbeeld wel handig voor op vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Vaseline heeft echt een leuke verpakking.xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die amber geur is heerlijk! Ideaal dat er een tas versie van is.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik sleur altijd té veel mee in mijn handtas dus zo'n travelsizes zijn altijd welkom! :-)

    BeantwoordenVerwijderen